Nijerya'da tanker ve kamyon çarpıştı: 48 ölü

Nijerya'da tanker ve kamyon çarpıştı: 48 ölü

Nijerya'nın Nijer eyaletinde, yakıt tankerinin yolcu ve büyükbaş hayvan taşıyan kamyonla çarpışması sonucu 48 kişi hayatını kaybetti.

Nijerya'nın Nijer eyaletinde yakıt tankerinin yolcu ve büyükbaş hayvan taşıyan bir kamyonla çarpışması sonucu yaşanan faciada 48 kişi hayatını kaybetti. BBC'nin haberine göre, çarpışmanın ardından patlama meydana geldi ve kaza bölgesi adeta cehenneme döndü.

48 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Nijer Eyaleti Acil Durum Yönetim Ajansı tarafından yapılan açıklamada, kazanın ardından olay yerine acil durum ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Ekipler, yangını söndürmek ve hayatını kaybedenlerin cenazelerini kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Ancak, maalesef 48 kişinin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Kaza, Nijerya'nın kuzeybatısında yer alan Nijer eyaletinin kırsal bir bölgesinde gerçekleşti. Olayın ardından bölgeye ulaşan acil durum ekipleri, yangını kontrol altına almakta zorlandı.

Ulusal basında yer alan haberlere göre, kazada yaşamını yitirenler için toplu bir cenaze töreni düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN