GİRTAB yeni dönem toplantısı yapıldı

GİRTAB yeni dönem toplantısı yapıldı

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB), yeni dönem ilk toplantısını yaptı.

Toplantı, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu’nun gündemi okumasıyla başladı.

Belediye başkanları ve delegelerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda birlik tüzüğünün 9’uncu maddesi gereğince birlik organlarının seçimi yapıldı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti katılımcıların tamamının oyları ile birlik başkanlığına seçildi.

Gündeminin 4’üncü maddesi gereğince; Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse birinci Başkan Vekili, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise ikinci Başkan Vekili olarak seçildi. Gündemin 5’inci maddesi gereğince kâtip üyeliklere Giresun Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk ve Tirebolu İl Genel Meclisi Üyesi Murat Aslan seçildi.

Gündemin 6’ncı maddesi gereğince Birlik encümenliğine ise yerel yönetimlerden ve turizm sektörünün çeşitli paydaşlarından temsilciler seçildi.

Birlik Encümeni asil üyeliğine; Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, La Quinta by Wyndham Giresun Otel Temsilcisi Yeşim Hattat ve Kümbet Dağ Evleri Otel Temsilcisi Orhan Anıl Kılınç oy birliği ile seçildi.

Toplantı sonunda katılımcılar Giresun’da turizmin daha etkin hale gelmesi için görüş ve önerilerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN