Giresun ile Ordu arasında 47 kilometrelik Atatürk Koşusu

Giresun ile Ordu arasında 47 kilometrelik Atatürk Koşusu

Altınordu Belediyesi ve Giresun Belediyesi iş birliğiyle 19 Eylül Atatürk Koşusu düzenlendi.

19 Eylül Perşembe günü koşulacak olan Atatürk Koşusu Giresun Liman girişinden saat 09.00’da start alacak olup Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan İlkadım Anıtı önünde saat 14.30’da sona erecek.

KoşuyORDU Trail Running takımının desteğiyle organize edilen 47 kilometrelik koşuya Giresun Maraton Kulübü de katılacak. Koşunun başlayacağı liman girişi ile plajlar bölgesi arasındaki güzergahta isteyen herkesin Maraton Kulübü sporcuları ile birlikte koşuya dahil olabileceği bildirildi.

Bu anlamlı koşu için konuşan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bölgemize teşriflerinin 100. yılını kutluyoruz. Altınordu ve Giresun Belediyeleri iş birliğinde anlamlı bir etkinliğe imza atıyoruz. 19 Eylül 1924’te aynı gün içerisinde hem Giresun’u hem de Ordu’yu ziyaret eden Ata’mızın yolunda 47 kilometrelik bir 100. Yıl Atatürk Koşusu gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Köse, yüksek sayıda bir katılım beklediklerini ifade ederek, ilgi duyan herkesi 19 Eylül günü koşuya katılmaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN