Evde Bakım Ve Temizlik Hizmetleri Birimi aaliyetlerini arftırdı

Evde Bakım Ve Temizlik Hizmetleri Birimi aaliyetlerini arftırdı

Giresun Belediyesi, Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri birimi faaliyetlerini önemli ölçüde artırdı.

İhtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yoğun bir tempoyla çalışan birim, son dönemde artan talepleri karşılamak amacıyla personel sayısını ve hizmet alanını genişletti.

Bu kapsamda, evde bakım hizmetleri ile temizlik işlerini yürüten ekipler, şehrin çeşitli mahallelerindeki hanelerde aktif olarak görev yapıyor.

Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri birimi, günlük olarak belirli sayıda hane ziyareti gerçekleştirirken, verilen hizmetler arasında kişisel bakım, ev temizliği ve alışveriş gibi günlük yaşamı kolaylaştıran faaliyetler yer alıyor.

Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri biriminden hizmet alan vatandaşlar ise, bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, sağladığı destekten dolayı Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Belediye bu hizmetleri sunarken aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçlarına göre aciliyet sırasını belirliyor ve yapılan planlama doğrultusunda hizmet vererek, sosyal yardımlaşma anlayışını da güçlendiriyor.

Söz konusu birimden hizmet almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye başvurmalarının yeterli olduğu bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN