Balkanlardan Türkiye'ye yola çıktı! Önce Marmara, Karadeniz, Ege sonra İç Anadolu'ya geçecek, son durak Doğu Anadolu

Balkanlardan Türkiye'ye yola çıktı! Önce Marmara, Karadeniz, Ege sonra İç Anadolu'ya geçecek, son durak Doğu Anadolu

Aşırı sıcakların etkisini gösterdiği bu günlerde ülke genelini ferahlatacak bir hava durumu haberi geldi. Balkanlardan yola çıkan yağış dalgası o tarihlerde ülkenin bazı bölgelerinde etkisini gösterecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl tam anlamıyla kış mevsimini yaşayamamanın yanı sıra yaz mevsimi ise aşırı sıcak geçiyor. Özellikle bazı illerimizde termometreler 50 derecelere kadar çıkarken bunaltıcı sıcaklar insanlar günlük hayatını da etkiliyor. Şimdi ise meteorolojik kaynaklardan yeni bir hava dalgasının ülkemize doğru yola çıktığı öğrenildi. Öyle ki Balkanlardan gelen yağışlı hava dalgasının önümüzdeki günlerde etkisini göstereceği öğrenildi.

yeni-proje-6.jpg

ÜLKEMİZE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Hava Forum sayfası, yeni bir paylaşım yaparak Balkanlardan ülkemize yağışlı hava dalgasının geldiğini paylaştı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Son Dakika | Müjdeler olsun! Balkanlar'dan yağışlı hava dalgası ülkemize doğru yola çıktı.

Sırasıyla Marmara, Karadeniz, Ege (perşembe-cuma) ve İç Anadolu (cumartesi) ve Doğu Anadolu'ya (pazar) uğrayacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN