EGO’dan toplu taşıma müjdesi! O yaş aralığında olanlar dikkat: Ücretsiz binim hakkı artık sizi de kapsıyor

EGO’dan toplu taşıma müjdesi! O yaş aralığında olanlar dikkat: Ücretsiz binim hakkı artık sizi de kapsıyor

Başkentlilere EGO’dan toplu taşıma müjdesi geldi. 65 yaş üzeri vatandaşların faydalandığı ücretsiz binim hakkı artık o yaş aralığını da kapsıyor. İşte detaylar…

Başkent Ankara’nın toplu taşıma hizmetini karşılayan EGO Genel Müdürlüğü’nden, Ankaralıları yakından ilgilendiren yeni bir açıklama geldi.

Alınan yeni karar doğrultusunda, Başkentte ikamet eden 61 yaşını dolduran vatandaşlar da belirli saatler aralığında toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecek.

ego-61-yas-1.jpg

ÖZEL TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DA ÜCRETSİZ OLACAK

EGO tarafından yapılan açıklamada, 61 yaşını dolduran vatandaşların 10.00-16.00 ile 19.00-24.00 saatleri arasında EGO otobüslerinden ücretsiz olarak yararlandığı anımsatılarak, "Özel toplu taşıma araçları da bu uygulamaya dahil edilmiş olup hak sahibi vatandaşlarımız özel toplu taşıma araçlarından da belirtilen saatler arasında ücretsiz yararlanabileceklerdir” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN