Bu numarayı arayan annelere destek yağıyor! Yüzlerce annenin beklediği haber sonunda geldi

Bu numarayı arayan annelere destek yağıyor! Yüzlerce annenin beklediği haber sonunda geldi

O ilimizde yaşayan annelere belediyeden dev hizmet! Bu numarayı arayan annelere destek yağıyor! Ekonomik krizin etkisini az da olsa hafifletecek! Yüzlerce annenin beklediği haber sonunda geldi...

Ekonomik krizin aile bütçeleri üzerindeki etkileri derinleşirken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çocuklu ailelere destek olmaya devam ediyor. Belediyenin başlattığı “Hoş Geldin Bebek” paketi, yeni doğum yapmış annelere ve hamilelere sunuluyor. Bu paket, ailelerin bebek bakımında yaşadığı zorlukları hafifletmek amacıyla hazırlandı.

“HOŞ GELDİN BEBEK” PAKETİ İÇİN NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Yeni doğum yapmış anneler ve hamileler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu bu hizmetten faydalanmak için 444 40 10 numaralı çağrı merkezine başvurarak kayıt oluşturabilirler. Kayıt işlemi tamamlanan aileler, kısa süre içinde belediye ekipleri tarafından aranarak evde teslimat yapılacak.

8b3958f6-6832-4c07-8e18-f85830c18bf5-w.jpg

PAKET İÇERİĞİ

“Hoş Geldin Bebek” paketi, yeni ebeveynlere çeşitli ihtiyaçlar sunarak bebek bakımını kolaylaştırmayı hedefliyor. Paket içinde, bebek bezi, ıslak mendil, nevresim takımı, yeni doğan zıbın seti ve annelere yönelik “Çocuk Yetiştirmede Temel Beceriler” adlı kitap bulunuyor. Bu ürünler, yeni annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarına yönelik pratik çözümler sunuyor.

455ffa5e-f6e5-488b-a1e3-a5a49bcf13c5-w.jpg

Belediyenin açıkladığı verilere göre, şu ana kadar 407 aile bu hizmetten faydalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN