Başkan Zeyrek, “Kent Konseyi’nin varlığı Manisa’mıza güç katacak”

Başkan Zeyrek, “Kent Konseyi’nin varlığı Manisa’mıza güç katacak”

Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısına katıldı ve konseyin çalışmaları hakkında meclis üyeleri ile kamuoyuna bilgi verdi. Kent konseyini Manisa ve tüm ilçelerde önemsediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Varlığınızın meclisimize ve Manisa’mıza güç katacağına inanıyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek başkanlığında gerçekleştirildi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından toplantıya katılan Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar, dilek ve temenniler bölümünde konseyin çalışmaları hakkında meclis üyeleri ile kamuoyuna bilgi verdi. Bayraktar, “Belediye Yasası ve ilgili yönetmelik gereği, Kent Konseyi seçimi gerekliydi. Biz bunu 13 Ağustos günü gerçekleştirdik. Şahsım Başkan olarak, 13 arkadaşım da çalışma grubu olarak seçildi. Çalışma grubumuz, topluma ve kamuya hizmet için heyecan duyan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bundan sonraki toplantımızda ilçelerimizdeki kent konseyi başkanlarımızla toplantılar yapmayı planlıyoruz. Bizler, Manisa’mızın, Manisa’da yaşayanların her şekilde resmi makamlarla olan diyalogunu kurmak, halkın taleplerini projeler noktasında bir araya getirmek ve meclisimize sunmak arzusundayız. Manisa’mızı daha farklı noktalara getirmek, gelecek kuşaklara daha güzel bir Manisa bırakmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

“Kent Konseyi’ni önemsiyorum”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek de, Bayraktar ve Manisa Kent Konseyi çalışma grubuna başarı diledi. Başkan Zeyrek, “Kent Konseyi’ni Manisa’mda ve tüm ilçelerde gerçekten çok önemsiyorum. Siz, halkın sesisiniz. Biz bu oluşumdan çekinen, Kent Konseyi’ni belirleyen bir anlayıştan ziyade sizinle halkın sesiyle ve sizin önerinizle birlikte yönetim anlayışını ortaya koyduk. Bulunduğunuz bu önemli görevde meclisimizde yer almanızı, her konuda fikir birliğinde bulunmanızı hatta önergelerinizi de bekliyorum. Sizin birlikteliğiniz ve sizin varlığınız, bizim meclisimize ve Manisa’mıza güç katacağına inanıyorum. Görevinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. İyi ki varsınız. Çok çalışın, hep birlikte şehrimizi çok güzelleştirelim” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN