Başkan Köse’den fındık üreticilerine sürpriz ziyaret

Başkan Köse’den fındık üreticilerine sürpriz ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, sürpriz bir şekilde fındık bahçesine girdi. Fındık üreticilerin sofralarına misafir olan Başkan Köse, gün boyu fındık topladı ve dal salladı.

Ziyareti esnasında üreticilerle sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Köse, fındık toplama sürecine de katılarak destek verdi. Hem yerden hem de daldan fındıkları toplarken üreticilere yardım eden Köse, esprileriyle de güne neşe kattı.

Başkan Köse yaptığı açıklamada; ‘’Dünyanın en kaliteliği fındığı Giresun’da yetişiyor. Tüm üreticilere hayırlı ve bereketli bir sezon diliyorum. Şehrimize, insanımıza, köylümüze ve hemşehrilerimize hayırlı bir sezon diliyorum. Fındıkları bereketli, işleri kolay olsun’’ dedi.

Fındık üreticilerinden Gülçin Kılıç, Başkan Köse'nin bu sürpriz ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımıza bu sürprizinden dolayı çok şaşırdık. Bizimle beraber fındık topladı, dertlerimizi dinledi. Sesimizi duyurduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN