Başkan Fuat Köse, Besyo Parkur Sınavı Eğitimi’ni ziyaret etti

Başkan Fuat Köse, Besyo Parkur Sınavı Eğitimi’ni ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Belediyesi ile Giresun Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen “Ücretsiz BESYO Parkur Sınavı Eğitimi” antrenmanına katıldı.

Giresun Üniversitesi Gazipaşa Yerleşkesi’ndeki kapalı spor salonunda gerçekleştirilen antrenmanda Başkan Köse, genç üniversite adaylarıyla vakit geçirdi ve sınav parkurunda denemeler yaptı.

Antrenman sonrasında öğrencilere tatlı ikramında bulunan Başkan Köse, yaptığı açıklamada, ücretsiz BESYO Parkur Eğitimi’nin 23 Temmuz’dan bu yana devam ettiğini ve 35 öğrencinin kurslara katıldığını belirtti. Köse, sınav hazırlık sürecinde ücretsiz kurslar düzenleyerek fırsat eşitliği sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Köse, 20-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak sınavlar için öğrencilere başarılar dilerken, öğrenciler de Başkan Köse’ye kendilerine sunulan bu fırsattan ötürü teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN