Maske kabusu geri döndü! Ünlü profesör uyardı: Kalabalıktan kaçının, yeni varyant pik yaptı!

Maske kabusu geri döndü! Ünlü profesör uyardı: Kalabalıktan kaçının, yeni varyant pik yaptı!

Koronavirüste yeni varyant uyarısı ünlü profesörden geldi. Pandemi döneminden yıllar sonra maske kabusu geri dönecek. Ünlü profesör, kalabalıklardan kaçının uyarısında bulundu. Yeni varyant gümbür gümbür geliyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Dünya üzerinde araştırmaların sürdüğü koronavirüs hakkında Türk profesörden korkutan uyarı geldi. Yeni varyantın pik yaptığını söyleyerek, kalabalıklardan uzak durun uyarısında bulundu. Maske kabusu geri dönüyor...

KORONAVİRÜS TEKRARDAN PİK YAPTI

İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek'ten koronavirüs uyarısı geldi. Covit-19'un mevsimsel özellikler göstermediğini söyleyerek korkutan açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında nezle, grip gibi bir kış hastalığı olmaktan çıktığını söyleyerek, yeni varyant hakkında konuştu. Yeni varyantın JN1 soyundan, KP3 soyundan ya da LB.1 soyundan olabileceğini söyleyerek pik yaptığını duyurdu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-kovidi-m7o2.webp

MASKE TAKMA ZAMANI GERİ GELDİ

Pandemi sürecinden yıllar geçmesine rağmen tehlikenin sürmesi milyonların gündeminde yer alıyor. Maske kabusunun geri dönüp dönmeyeceği merak edilirken, tehlike durumundaki kesim Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz tarafından paylaşıldı. Dr. Yavuz açıklamasında, "Yaşlılar, birden fazla ek, ağır hastalığı olanlar, bağışıklığı baskılanmışlar, gebeler için kalabalıklardan uzak durma ve maske takma zamanı. Doğrudur, çok sıkıcı ve acı, ama GERÇEK." sözlerini kullanarak uyarılar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN