Mircea Lucescu Alex Teixeira için 50 milyon Euro istedi

Mircea Lucescu Alex Teixeira için 50 milyon Euro istedi

Shakhtar Teknik Direktörü Mircea Lucescu Robben ve Di Maria gibi oyuncularla kıyasladığı Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira için 50 milyon Euro değer biçti.

Lucescu, Arjen Robben ve Angel Di Maria gibi oyuncularla kıyasladığı Teixeira’ya 50 milyon Euro değer biçti. NTV Spor’un haberine göre 26 yaşındaki oyuncunun Robben ve di Maria gibi bir takımın kaderini değiştirme potansiyeli olduğunu ifade eden Lucescu; "Teixeira son derece hızlı ve teknik. Üstelik sakatlanmıyor ve her yıl daha da iyiye gidiyor. Bence Teixeira, Robben ve Di Maria seviyesinde; hatta onlardan daha iyi bir oyuncu" dedi.

Liverpool 50 milyon Euro verecek mi?

Bu sezon Shakhtar formasıyla 22 lig maçında 15 gol atan Teixeira için Liverpool'un, 50 milyon Euro’yu gözden çıkarıp çıkarmayacağı merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN