Zeki Demirkubuz'dan, Oscar adayı 'Hayat' filmindeki çekim hatası itirafı

Zeki Demirkubuz'dan, Oscar adayı 'Hayat' filmindeki çekim hatası itirafı

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Türkiye'nin Oscar adayı 'Hayat' filmindeki bir sahnede yapılan çekim hatasını kabul etti.

Zeki Demirkubuz, Türkiye’nin Oscar adayı olarak seçilen 'Hayat' filmindeki bir sahnede yapılan hatayı doğruladı. Sosyal medyada bir takipçinin “Hicran’ın saçının yakın ve uzak çekimlerde farklı görünmesinin özel bir nedeni var mı?” sorusuna yanıt veren Demirkubuz, bu durumu çekim hatası olarak nitelendirdi.

zeki-demirkubuz-1.jpg

'Hayat' filminde, Hicran isimli genç bir kadın, babasının zorlamasıyla nişanlandığı Rıza’dan kaçarak İstanbul’a gider. Rıza ise nişanlısının peşine düşerek onu bulmak için uzun bir arayışa girer. Filmin başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak’ın yanı sıra Cem Davran, Melis Birkan ve Doğu Demirkol gibi isimler de yer alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 'En İyi Uluslararası Film Oscar' adayı olarak gösterilen 'Hayat', Oscar yolunda şansını deneyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN