İşte Mourinho'nun en çok çekindiği futbolcu! Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi flaş gelişme

İşte Mourinho'nun en çok çekindiği futbolcu! Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi flaş gelişme

Fenerbahçe ve Galatasaray bu akşam saatlerinde karşı karşıya gelecek. Derbiye saatler kala flaş gelişmeler paylaşıldı. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun en çok çekindiği futbolcular paylaşıldı. İşte derbinin kaderini belirleyecek olan futbolcular...

BURAK ÖZTOPRAK

Süper Lig'in ilk derbisi bu akşam oynanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında gerçekleşecek derbiye saatler kaldı. Transfer sezonunun bomba ismi Osimhen'in etkisinin büyük olacağı paylaşılırken, Jose Mourinho'ya taktik değiştirteceği konuşuluyor. İşte tüm detaylar...

DERBİNİN KADERİNİ BELİRLEYECEK FAKTÖRLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaklaşan dev derbi öncesinde, Galatasaray’ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sarı-kırmızılı takımın performansı ve oyuncuları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ünsal, özellikle Okan Buruk'un taktiklerinin yanı sıra, Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen ve savunmanın kilit ismi Davinson Sanchez'in, derbinin kaderini belirleyecek iki önemli faktör olduğunu vurguladı.

204348-tu0yjvw7l4.jpeg

"OKAN BURUK’UN TARZI BELLİ"

Ünsal, Galatasaray’ın sezona iyi bir başlangıç yaptığını ve bu moralin derbide önemli rol oynayacağını belirtti. "Takım performans olarak beklenen seviyede değil ama sezona 5’te 5 yaparak başlamanın moral ve motivasyonu var. Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde derbilerde başarılı sonuçlar alıyor. Okan hocanın oyun tarzı belli ancak Mourinho'nun tercihleri, maçın şeklini belirleyecek" dedi.

66ed15b0f947dac8f00c93c7.webp

"SANCHEZ, TAKIMIN GÜVENCESİ"

Davinson Sanchez'in Galatasaray savunmasındaki önemine değinen Ünsal, "Sanchez, takımın savunmadaki aklı, güvencesi, yönlendiricisi. O iyi oynarsa, önündeki oyuncuların kalitesi ve bitiriciliği daha da etkin hale geliyor" ifadelerini kullandı.

mourinhookanburukkjpg-bnzkoqh45u6xnu1vnilqug.jpg

"OSİMHEN, MOURİNHO'YA TAKTİK DEĞİŞTİRTECEK"

Galatasaray'ın yeni yıldızı Victor Osimhen hakkında da övgü dolu sözler sarf eden Hakan Ünsal, "Osimhen normal bir transfer değil. Gerçekleşmesi çok muhtemel bir transfer değildi. Müthiş bir oyuncu. Icardi’nin sakat olduğu bu dönemde Osimhen’in varlığı, Galatasaray’ın elini güçlendirdi. Onun olması, taraftara, basına, teknik ekibe ve futbolculara psikolojik üstünlük sağladı. Belki de Mourinho, Osimhen yüzünden kafasındaki sistemde değişiklikler yapmak zorunda kalacak" şeklinde konuştu.

Bu gelişmeler, dev derbi öncesinde tansiyonu daha da yükseltti. Mourinho'nun Galatasaray'ın yeni yıldızlarından çekindiği ve buna göre stratejiler geliştirdiği iddiaları, karşılaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN