Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor

Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'da büyük şirket yöneticileri ve yatırımcılarla gerçekleştirdiği toplantıları değerlendirdi. Şimşek, Türkiye'ye olan ilginin arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımları artırma hedefi doğrultusunda çabalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'da gerçekleştirdiği toplantılar hakkında kapsamlı açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Stern Stewart Institute'nin 2024 Zirvesi'ne katılan Bakan Şimşek, burada büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli görüşmeler yaptıklarını aktardı.

Yaklaşık 24 saat süren bu ziyaretin, Türkiye'nin uluslararası arenada yatırım çekme çabalarına önemli katkılar sağladığını belirten Şimşek, Türkiye’ye olan ilginin sürekli artmakta olduğunu vurguladı.

Şimşek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Yaklaşık 24 saatliğine gittiğimiz Almanya’da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdik.

Türkiye’ye ilgi artarak devam ediyor. Esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN