Felipe Melo Galatasaray'a geri mi dönüyor? Heyecanlandıran açıklama...

Felipe Melo Galatasaray'a geri mi dönüyor? Heyecanlandıran açıklama...

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Felipe Melo, Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe bu akşam evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz ismi Felipe Melo, TRT SPOR'da çarpıcı açıklamalara imza atarak Galatasaray camiasını heyecanlandırdı.

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Galatasaray bugün Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesinde derbi hakkındaki görüşlerini açıklayan Felipe Melo, Galatasaray'a geri dönmek istediğini açıkladı.

Aslan'ın Brezilyalı efsanesi, derbide Barış Alper Yılmaz'ın performansını belirleyici unsur olacağını vurgulayarak "Galatasaray'ın çok önemli oyuncuları var. Osimhen çok ses getiren önemli bir oyuncu ama benim bu maçtaki favorilerimin en başında Barış Alper Yılmaz geliyor. Bence Kadıköy'de kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz olacak" ifadelerini kullandı.

Melo ayrıca Galatasaray'a geri dönmek istediğini vurgulayarak "Galatasaray'a hizmet etmeyi isterim. Yöneticilik, Sportif Direktörlük, Antrenörlük anlamında isterim. Hangi pozisyon olursa mutlaka Galatasaray'a hizmet etmek isterim. Galatasaray taraftarını çok özledim." diye konuştu.

Melo'nun bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN