WhatsApp kullananlar bu tarihe dikkat! Bu telefonlarda artık çalışmayacak: Binlerce kişiye kötü haber verildi

WhatsApp kullananlar bu tarihe dikkat! Bu telefonlarda artık çalışmayacak: Binlerce kişiye kötü haber verildi

Bu telefon modellerini kullananlara kötü haber! O tarihten sonra WhatsApp kullanamayacaklar! WhatsApp kullananlar bu tarihe dikkat! Meta Inc. Duyurdu. Binlerce kişiye kötü haber verildi...

Dünya çapında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp artık bazı telefon modellerinde kullanılamayacak. Meta Inc. duyurdu. Peki WhatsApp desteği hangi telefon modellerinde son bulacak? İşte tüm detaylar...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kritik bir duyuru yaparak bazı telefon modellerine artık destek vermeyeceğini açıkladı. 1 Ekim 2024 itibarıyla, toplamda 19 farklı telefon modelinde WhatsApp’ın kullanılamayacağı resmi olarak duyuruldu. Meta Inc.'nin yaptığı açıklamaya göre, bu cihazlar yeni güncellemeleri ve yazılım gereksinimlerini karşılamadığı için devre dışı kalacak.

WHATSAPP DESTEĞİNİN ÇEKİLECEĞİ MODELLER

WhatsApp Explained: A Basic Guide To This Giant Messaging App

Listede yer alan cihazlar arasında iPhone ve Samsung gibi popüler markaların modelleri bulunuyor. İşte 1 Ekim’den sonra WhatsApp’ı kullanamayacak 19 telefon:

  1. iPhone 7

  1. iPhone 7 Plus

  1. iPhone 7s

  1. Samsung Galaxy S7 Edge

  1. Huawei Mate 9 Pro

  1. Samsung Galaxy S7

  1. Xiaomi Mi Note 2

  1. Xiaomi Mi MIX 18K

  1. OnePlus 3T

  1. LG V20

  1. Sony Xperia XZ

  1. Asus ZenFone 3 Deluxe

  1. Lenovo Moto Z

  1. Xiaomi Mi 5 Pro

  1. HTC 10 evo

  1. OnePlus 3

  1. HTC 10

  1. Samsung Galaxy A9 Pro

  1. Xiaomi Mi 5 Prime

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN