MEB'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel Beşiktaş Stadyumu'nda tiyatro gösterisi

MEB'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel Beşiktaş Stadyumu'nda tiyatro gösterisi

"Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Stadyumu'nda Sahnelenecek!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve VakıfBank sponsorluğunda sahneye konan "Cumhuriyete Doğru" adlı tiyatro oyunu, 30 bin izleyiciyle Beşiktaş Stadyumu'nda özel bir gösterimle buluşacak.

BÜYÜK KADRO VE ETKİLEYİCİ MÜZİKLER

Bora Severcan'ın yazıp yönettiği ve İbrahim Sarıtaş'ın danışmanlığını üstlendiği bu destansı oyunda, Selim Atakan'ın büyüleyici müzikleriyle sahneye konulacak. Gösteri, 400 kişilik dev kadro, Murat Kodallı yönetimindeki orkestra ve koroyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

MİLLİ RUH STADYUMDA CANLANACAK

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu özel etkinliği, milli ruhu birlikte yaşamak ve Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak için büyük bir fırsat sunuyor. "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu, 4 Haziran Salı günü saat 21:00'de Beşiktaş Stadyumu'nda sahnelenecek.

DETAYLAR VE BİLET BİLGİLERİ

???? Tarih: 4 Haziran Salı
???? Saat: 21:00
???? Yer: Beşiktaş Stadyumu

Bu tarihi deneyimi kaçırmamak ve milli ruhu hep birlikte yaşamak için stadyumda yerinizi alın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN