Ünlü TikTok fenomeni intihar etti! Veda mektubu ortaya çıktı: ‘Kendi hür irademle atladım’

Ünlü TikTok fenomeni intihar etti! Veda mektubu ortaya çıktı: ‘Kendi hür irademle atladım’

TikTok’un tanınan isimlerinden Kübra Aykut’tan kara haber! Kendi kendine düğün yapmasıyla tanınıyordu. Beşinci kattan atlayarak intihar etti. ‘Kendi hür irademle atladım’ Genç kızın veda mektubu ortaya çıktı...

TikTok fenomeni Kübra Aykut beşinci kattan atlayarak intihar etti. Genç kızın ölümünün ardındaki gizem merak edilirken veda mektubu ortaya çıktı.

TikTok fenomeni Kübra Aykut, "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapmasıyla tanınmıştı. Ancak genç fenomen, yaşadığı apartmanın 5'inci katından atlayarak hayatına son verdi. Olay, site güvenliği tarafından fark edilerek polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, Kübra Aykut'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

VEDA MEKTUBU BIRAKTI

Cinayet mi intihar mı? Fenomen Kübra Aykut 5'inci kattan düşerek yaşamını yitirdi

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Aykut'un cansız bedeni özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Yetkililer, Aykut'un kasten yaralama suçundan sabıka kaydı bulunduğunu belirtti. Genç fenomenin geriye bıraktığı veda mektubu ise yürekleri dağladı.

"ÖZÜR DİLERİM"

Aykut, veda mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi.”

Tiktok fenomeni Kübra Aykut intihar etti: Veda mektubu ortaya çıktı - 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN