Felsefe Tarihi serisi yedinci kitaba ulaştı

Felsefe Tarihi serisi yedinci kitaba ulaştı

Alfa Yayınları, felsefe tarihinin Antik Yunan’dan günümüze uzanan yolculuğunu ele alan ve her bir cildinde çağının ruhunu etkilemiş düşünürlerin eserlerine odaklanan Felsefe Tarihi serisinin yedinci kitabını okura sundu.

Alfa Yayınları’ndan çıkan, felsefe tarihinin Antik Yunan’dan günümüze uzanan yolculuğunu ele alan ve her bir cildinde çağının ruhunu etkilemiş düşünürlerin imzasını taşıyan Felsefe Tarihi serisi yedinci kitaba ulaştı.

21. yüzyılın en büyük entelektüellerinden yazar, düşünür ve eleştirmen Umberto Eco ile Felsefe Tarihi alanındaki çalışmalarıyla tanınan akademisyen Riccardo Fedriga tarafından hazırlanan Felsefe Tarihi serisi, felsefenin başlangıcından günümüze kadar uzanan geniş bir zaman dilimini ele alıyor. Her bir cilt ile farklı dönemlere veya felsefi akımlara mercek tutan Felsefe Tarihi serisi, felsefenin kuramsal gelişimi incelemenin yanı sıra farklı disiplinlerle ve yaşam kültürüyle etkileşimini de inceliyor.

Okurlar için hayatın birçok alanını ve dinamiğini felsefe ile buluşturan seri, akademik nitelikte bir çalışma olmasına rağmen geniş bir okuyucu kitlesine hitap ediyor. Erişilebilirlik açısından kapsayıcı bir çalışma olarak Türkçeye Leyla Tonguç Basmacı tarafından çevrilen Felsefe Tarihi serisi, alanında uzman akademisyenler ve filozofların makalelerini bir araya getiriyor.

Serinin sekizinci kitabı da önümüzdeki dönemde çıkacak ve Antik Yunan’dan günümüze felsefenin yolculuğunu yakından incelemek isteyenler için eşsiz bir başvuru kaynağı olarak kütüphanelerdeki yerini alacak. Felsefe Tarihi serisini toplu halde edinmek isteyen okurlar, yedi kitaplık seti karton kapak ve ciltli kapak seçenekleri ile alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN