'Barda 2' geliyor: Başrol oyuncusu belli oldu

'Barda 2' geliyor: Başrol oyuncusu belli oldu

“Barda” filminin 17 sene sonra çekilecek devam filminde kadın başrol oyuncusu belli oldu. Hande Türkel’in yöneteceği Barda 2'nin başrolünde Melisa Berberoğlu yer alacak.

Türk sinemasında uzun süre ses getiren “Barda” filminin 17 sene sonra devam filmi çekilecek. İlk filmin yönetmeni Serdar Akar’ın proje yöneticisi olarak görev aldığı “Barda 2” filminin kadın başrol oyuncusu da belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Sky Films ve Yakamoz International yapımcılığında, Hande Türkel’in yöneteceği, Cem Özduru ve Ozan Ağaç’ın senaristliğini yaptığı “Barda 2” filminin kadın başrol oyuncusu Melisa Berberoğlu oldu.

1-008.jpg

Berberoğlu, kariyerine “Kırmızı Oda”da Menekşe rolü ile başlayıp “Acans” ve “Yeşilçam”da rol almış ve son 3 sezondur “Üç Kız Kardeş”te Derya karakterini canlandırıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN