Güldür Güldür Hüseyin kimdir? Gerçek adı nedir? Erdem Yener biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Güldür Güldür Hüseyin kimdir? Gerçek adı nedir? Erdem Yener biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Güldür Güldür Show'un sevilen karakteri Hüseyin'e hayat veren isim Erdem Yener olurken son dönemlerde Yener'in programa geri döndüğü konuşulmaya başlandı. Kısa süre önde programdan ayrılan Erdem Yener'in tekrar ekranlarda olup olmayacağı haberimizde yer almaktadır. İşte, Güldür Güldür'ün Hüseyin'ine dair detaylar haberimizde...

SHOW TV ekranlarının sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show 10. sezonuyla izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, programdan geçen yıllarda ayrılması üzerine tekrar ekranlarda yer alacağı iddiaları gündeme geldi. En çok izlenen tv programlarından olan Güldür Güldür Show Hüseyin'in geri mi dönüyor? Erdem Yener kimdir, kaç yaşında? Erdem Yener'in yer aldığı yapımlar nelerdir? İşte, Erdem Yener'in Güldür Güldür Show'a dönüp dönmediğine dair detaylar haberimizde...

Erdem Yener Kimdir, Kaç Yaşında?

1981 yılında Hatay'da dünyaya gelen Yener'in ilgi alanı alternatif rock müzik olurken 2003 yılında İstanbul'a gelmesiyle beraber sevilen isim film müziği, albüm ve jingle projelerinde yer almaya başladı. Birçok yeteneği olan Erdem Yener'in söz yazarı, besteci, aranjör, solist ve icracı olduğu bilinmektedir.

Kariyerinin devamında ise oyuncu koçu olarak kamera arkasına geçen Yener, kısa bir süre sonra ekranlarda yer alan dizi ve filmlerde yer aldı.

Erdem Yener

Erdem Yener'in Yer Aldığı Dizi ve Filmler

(2010) Şen Yuva - Hasip

(2011) Başrolde Aşk - Sarp Sezgin

(2011) 5'er Beşer - Hüseyin

(2012) İnsanlar Alemi - Hüseyin

(2014) Mucize - Celal

(2015) Çarşı Pazar - Kahraman/Tellak

(2016) Dedemin Fişi - Bora

(2013-2017/2022-) Güldür Güldür - Hüseyin

Erdem Yener'in Single'ları

Rüyalar Kızı (2013)

Belki10 (feat. Ferman Akgül) (2019)

Bana Yalan Söylediler (2019)

Adaletin Bu Mu Dünya (2019)

Bağrı Yanık Dostlara (2019)

Şeytan Bunun Neresinde (2019)

Kan ve Gül (2019)

Ceviz Ağacı (2019)

Erdem Yener'in Albümleri

Kirli (2008)

Çıplak (2016)

Erdem Yener, Hüseyin Karakterine Geri Mi Dönüyor?

10. sezonuyla ekranlarda olan Güldür Güldür tüm hızıyla devam ederken yeni bölümlere 3 ismin daha katılacağının haberi verildi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım üzerine ''Güldür Güldür Show olarak sürpriz isimler ile karşınızdayız. Hoş geldiniz Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar" ifadeleri kullanılması üzerine yeni sezonda Yener'i artık Hüseyin karakteriyle görüleceği anlaşıldı. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN