Kasksız motosiklet sürücülerine manidar hediye! Polis bu kez ceza kesmedi

Polis ekipleri, farkındalık oluşması amacıyla kasksız motosiklet sürücülerine manidar hediye vererek kask takmadan motosiklet sürmenin tehlikelerine dikkat çekti. İşte detaylar...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından, Belediye Meydanı'nda motosikletlilere yönelik kask kontrolü yapıldı.

Durdurulan kasksız motosiklet sürücülerine ceza yerine, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım tarafından kask verildi. Ekipler, ayrıca kaskı olmayan sürücüleri bilgilendirerek broşür dağıttı.

polis-kasksiz-motosiklet-suruculerine-kask-hediye-etti-5.jpg

CEZA YERİNE KASK HEDİYE ETTİLER

İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, motosiklet kullanırken kaskın hayati önem taşıdığını belirtti.

Nazilli'de her 10 trafik kazasından 8'inin motosiklet kaynaklı olduğunu dile getiren Şafak Yıldırım, "Motosiklet, araba gibi değil. Özellikle kask olası bir kazada kafa yaralanmalarının önüne geçiyor. Biz de bir farkındalık oluşturmak istedik. Bunun için motosiklet sürücülerimize ceza yerine kask dağıttık. Ancak bundan sonra kurallara uymayan sürücülere cezaları yazılacak" şeklinde konuştu.

polis-kasksiz-motosiklet-suruculerine-kask-hediye-etti-2.jpg

polis-kasksiz-motosiklet-suruculerine-kask-hediye-etti-4.jpg

polis-kasksiz-motosiklet-suruculerine-kask-hediye-etti-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN