Manisa’da bir ilk; Zafer haftası heyecanı tüm kente yayılıyor

Manisa’da bir ilk; Zafer haftası heyecanı tüm kente yayılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir ilke imza atarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını tüm kente yayıyor. Bütün ilçelerde yayılacak etkinlikler ve konserlerle zafer coşkusunu doyasıya yaşamaya hazırlanıyor. İki hafta sürecek etkinlikler ücretsiz olacak.

“Büyük Zafer” kutlamaları, kent merkezinde saat 20.30’da görkemli bir fener alayıyla başlayacak. Şehrin kalbi Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve fenerlerle şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yâd edecek. Fener alayının ardından, Teoman sahne alacak. Saat 21.00’de başlayacak konserde sevilen sanatçı Teoman, unutulmaz bir konserle geceye renk katacak. Lazer gösterisiyle renklenecek konserde Manisalılar unutulmaz bir gece geçirecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek kutlamalara dair verdiği mesajda; “30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutlamak, bizler için bir onur. Bu anlamlı günde şehrimizi bir araya getirerek, tüm ilçelerde büyük bir coşkuyla kutlama yapmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı zafer coşkumuzu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Manisa’nın Kurtuluşu Etkinliklerle Kutlanacak

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 8 Eylül tarihinde, 20.30’da başlayacak Fener Alayı ile sokaklar aydınlanacak. Kortejin sonlandığı Cumhuriyet Meydanı’nda görkemli bir 3D Mapping gösterisi gerçekleştirilecek. Bu etkileyici gösteride, Manisa’nın tarihi ve zaferlerle dolu geçmişi, meydanda kurulan dev projeksiyon sistemleri ile üç boyutlu olarak yansıtılacak. Işık ve ses efektleriyle zenginleştirilecek bu gösteri, zafer coşkusunu görsel bir şölene dönüştürecek. Yapılan şovun ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21.00’da ünlü sanatçı Funda Arar, Manisalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Çocuklara Yönelik Etkinlikler Yapılacak

Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik etkinlikler de gerçekleştirilecek. Bando gösterileri, oyun alanları, karnaval çadırları, tek teker bisiklet, jonglör, gösteriler, yüz boyama, mini disco ve mini sirk gibi etkinlikler merkez ve ilçelerde 12.00 ile 17.00 saatleri arasında çocuklara yönelik gerçekleştirilecek.

Kurtuluş Konserleri Düzenlenecek

30 Ağustos Zafer Bayramı ve kurtuluş haftası etkinlikleri kapsamında merkez ve ilçelerde konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Düzenlenecek olan konser programı şu şekilde:

30 Ağustos- Demirci – Ali Çakar

3 Eylül- Selendi – Ali Çakar

4 Eylül-Kula – Manuş Baba

4 Eylül-Sarıgöl – Emre Fel

5 Eylül-Salihli – İrem Derici

5 Eylül-Alaşehir – Ceylan Ertem

5 Eylül- Gölmarmara – Cengiz Kurtoğlu

6 Eylül-Akhisar – Sertab Erener

6 Eylül-Ahmetli – Manuş Baba

7 Eylül-Turgutlu – İkilem

7 Eylül-Saruhanlı – Leman Sam

8 Eylül-Şehzadeler – Funda Arar

12 Eylül- Kırkağaç – Rubato

13 Eylül-Soma – Ceylan Ertem

21 Eylül-Köprübaşı – Ali Çakar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN