Mansur Yavaş'tan Gülbin Tosun iddialarına ilk yanıt

Mansur Yavaş'tan Gülbin Tosun iddialarına ilk yanıt

Sunucu Gülbin Tosun'un, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirileri nedeniyle işine son verildiği iddialarına Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, yazılı açıklamasında bu iddiaların tamamen yanlış ve asılsız olduğunu belirtti.

Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, kişisel sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarına ilişkin yaptığı açıklamaları eleştirdi. Tosun'un bu eleştirilerinin ardından kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Zorunlu izne çıkarıldım, henüz işten çıkışım verilmedi. Bilginize" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN İDDİALARA YANIT GELDİ

Bu gelişmeler üzerine, Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a yönelik eleştirileri nedeniyle işine son verildiği iddiaları ülke gündeminde büyük bir tartışma başlattı. Sosyal medyada geniş yankı bulan bu iddialara yönelik açıklama, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından Mansur Yavaş imzasıyla yapıldı.

Mansur Yavaş, konuya ilişkin sessizliğini bozarak iddiaları yalanladı. Yavaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde sosyal medya ve basın organlarında, NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun'un süresiz ve zorunlu izne çıkarılmasıyla ilgili şahsım üzerinden bazı spekülasyonlar yapılmaktadır. Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılmasındaki nedenin şahsıma yönelik yaptığı açıklamalara tepki göstermem olduğu yönünde yanıltıcı bir algı oluşturulmuştur. Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN