Zekiler değil mantıklılar çözüyor! Hangi şişe daha önce dolacak? Sadece 20 saniyeniz var

Zekiler değil mantıklılar çözüyor! Hangi şişe daha önce dolacak? Sadece 20 saniyeniz var

Bu testi zekiler değil mantığını kullananlar çözüyor. Hangi şişenin daha önce dolacağını sadece mantık yönünüzü kullanarak çözebilirsiniz. Zihninizi sınayan zeka testleri ile hem eğlenin hem de öğrenin.

Bir insan yeteneklerimizi geliştirmek ve akıl oyunları konusunda daha iyi bir seviyeye ulaşmak için çözebileceğiniz farklı testler bulunuyor. Mantıksal düşünme kabiliyetinizi ve problem çözme becerilerinizi sınamak için bu test sizin için biçilmez bir kaftan olarak görülüyor. Bu bulmacada hangi su şişesinin diğerlerinden daha önce dolacağını sadece mantığınızı kullanarak bulabilirsiniz. İşte en güzel mantık testi…

GÖRSELE ODAKLANIN MANTIĞINIZI KULLANIN

Mantık yeteneğinizi ve görsel hafızanızı bir araya getirdiğinizde ortaya çıkan sonuçlara inanamayacaksınız. Zihinsel yeteneklerinizi sınayan testler ile birlikte hem eğlenip hem de öğrenebilirsiniz. Günlük hayatta problem çözme becerilerinizi geliştirmenin çözümü olan bu test sizi düşündürmeye teşvik edecek. Görsene odaklanın ve sonuca ulaşın. Cevabı bulmak için sadece 20 saniyeniz bulunuyor.

Problem çözme becerilerinizi test edin: Hangi su şişesi daha önce dolacak?

Sürenin sonuna ulaştık. Sonucu bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Aşağıda testin yanıtına ulaşıyor olacaksınız.

CEVAP

Problem çözme becerilerinizi test edin: Hangi su şişesi daha önce dolacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN