Trafikte maganda dehşeti: Önünü kesip camını kırdılar

İstanbul’da D-100 Karayolu’nda yaşanan trafik tartışması, saldırıya dönüştü. Emniyet şeridinden gelen araç, bir sürücünün önünü keserek camını kırdı. O anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde D-100 Karayolu Bağlarbaşı mevkii Kartal istikametinde saat 17.30 sıralarında gerçekleşen olay, yol tartışmasının kontrolden çıkmasıyla bir saldırıya dönüştü.

1.jpg

ÖNCE ÖNÜNÜ KESTİ

İddiaya göre, Emrah Şirin’in kullandığı otomobil ile içinde 2 kişinin bulunduğu 34 UIN 79 plakalı araç sürücüleri arasında bilinmeyen bir sebeple trafik tartışması başladı. Tartışmanın ardından, şüpheliler emniyet şeridinden gelerek Şirin’in aracının önünü kesti.

2.jpg

SONRA CAMI KIRIP ARACI TEKMELEDİ

Araçtan inen bir şüpheli, elindeki cisimle Şirin’in aracının camına saldırdı ve aracı tekmelemeye başladı. Camı kırılan ve saldırıya uğrayan Şirin, olay yerinden hızla uzaklaştı. Ancak saldırganlar bir süre daha aracı takip ederek gözden kayboldu. Emrah Şirin, saldırının ardından polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu.

3.jpg

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay anları, Emrah Şirin’in cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, emniyet şeridinden gelen aracın, Şirin’in önünü keserek durduğu ve ardından yolcu koltuğundaki şüphelinin aracın camına saldırdığı görülüyor. Şüpheliler, saldırı sonrası bir süre daha Şirin’i takip ediyor, ardından gözden kayboluyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN