Bakan Yumaklı: 4 gün içinde 247 yangından 241'i kontrol altına alındı

Bakan Yumaklı: 4 gün içinde 247 yangından 241'i kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Aydın’ın Bozdoğan ilçesindeki orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığını açıkladı. Yumaklı, ayrıca "Perşembe günü sabahtan bu saate kadar 247 yangına müdahale edildi, bunlardan 241'i kontrol altına alındı" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son günlerde meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.

Yumaklı, "Perşembe günü sabahtan bu saate kadar 247 yangına müdahale edildi, bunlardan 241'i kontrol altına alındı. Şu an için bizi endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok" dedi.

AYDIN'DAKİ YANGIN BÜYÜK ORANDA KONTROL EDİLDİ

Aydın'da rüzgarın da etkisi ile çevre mahallelere yayılan ve 3 gündür süren yangınla bilgi veren Bakan Yumaklı, "Aydın Bozdoğan’daki yangında arkadaşlarımız müdahalelerine aralıksız devam ettiler. Biraz önce keşiften döndük, tekrar son haline baktık. Herhangi bir problem kalmamış görünüyor. Bizi endişeye sevk edebilecek kadar geniş bir alana yayılmıştı, çok büyük oranda kontrol edildi diyebilirim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN