KPSS aranmıyor! MEB binlerce güvenlik görevlisi alacak: Başvuru şartları açıklandı

KPSS aranmıyor! MEB binlerce güvenlik görevlisi alacak: Başvuru şartları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müjdeli bir haber duyuruldu. KPSS şartı aranmadan binlerce güvenlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türk eğitim sisteminde çocuklar için kapsayıcı eğitimin desteklenmesi amacıyla önemli bir güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Yapılan son dakika duyurusuna göre, Pictes (Proje İçin Çocuk Eğitim Sistemi) kapsamında görev alacak 1714 özel güvenlik görevlisi için ihale süreci başlatılacak.

yeni-proje-1-001.jpg

İHALE SÜRECİ VE MAAŞ BİLGİLERİ

Güvenlik görevlisi alımı için teklifler, özel güvenlik şirketlerinden alınacak ve ihalenin sonucunda seçilen bir şirkete iş verilecektir. İşin başlangıç tarihi 1 Ekim 2024, bitiş tarihi ise 31 Ocak 2025 olarak belirlenmiştir. İhale sonucunda seçilen şirket, işe alınacak personellere asgari ücretin yüzde 50 fazlası olarak maaş verecek. Güncel verilere göre, personel maaşı 25.503 TL olarak belirlenmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, geçerli bir özel güvenlik görevlisi kimliğine sahip olmaları ve herhangi bir sağlık veya bedensel engeli bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca, askerlik çağına gelmemiş olan adayların askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmaları da şarttır.

yeni-proje-001.jpg

İHALEYİ KAZANAN ŞİRKET NE ZAMAN DUYURULACAK?

İhale süreci tamamlandıktan sonra, işin verileceği şirket tarafından özel güvenlik görevlisi alımlarıyla ilgili detaylı bir ilan yayımlanacak. İlan ve başvuru süreci hakkında gelişmeleri takip etmek için yetkili duyuruları izlemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN