Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Hasan Arat Barcelona'nın 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Hasan Arat Barcelona'nın 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda stoper arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Hasan Arat Barcelona'nın 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı. İşte sürpiz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar uzun süredir stoper arayışında. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Hasan Arat Barcelona'nın 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. İmzalar atıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN SÜPER LİG'İ SALLAYACAK TRANSFER

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Kara Kartal'dan transfer haberleri peş peşe geliyor. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın, 20'lik Barcelona stoperi Mikayil Faye için 10 milyon euroluk teklif yaptığını öne sürüldü. Katalan ekibinin 15 milyon euro istediği ve kulüplerin pazarlıkta olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-08-17t111123-216.jpg

HASAN ARAT BARCELONA'NIN 20 YAŞINDAKİ YILDIZINI ALIP GELİYOR! İMZALAR ATILDI

Siyah-Beyazlılar'ın Barcelona'nın 20 yaşındaki stoperi Mikayil Faye için Katalan kulübüne 10 milyon euro teklif ettiğini öne sürdü. Haberin detayında, İspanyol ekibinin genç savunmacı için 15 milyon euroluk bir bonservis belirlediği ancak bu rakamın aşağıya çekilebileceği ifade edildi. Barça'nın, geçen yıl Hırvatistan'ın NK Kustosija takımından 1.5 milyon euroya aldığı Senegalli futbolcuyla Inter ve Porto kulüpleri de ilgileniyor. Beşiktaş'ın, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi üzerine genç futbolcuyu almak için şartlarını zorlayacağı kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-17t111135-347.jpg

Faye'nin Barcelona ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç futbolcu, düzenli forma süresi alabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Faye'in piyasa değeri ise 10 milyon euro. 14 Temmuz 2004 doğumlu olan Faye, futbol kariyerine genç yaşlarda Senegal'deki yerel futbol akademilerinde başladı. Mikayil Faye, Senegal'de futbol eğitimini aldıktan sonra Avrupa'nın dikkatini çeken genç yeteneklerden biri oldu. Bu süreçte, Avrupa'nın önemli kulüplerinin gözlemcileri tarafından izlendi ve kısa sürede potansiyeli fark edildi. Barcelona forması ile 35 maça çıkan genç yıldız, 4 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN