Yıldız Tilbe’nin konserinde unutulmaz anlar: Antik mezarın üzerine çıkınca uyarı aldı

Enerjisiyle konserlerinde coşturan sanatçı Yıldız Tilbe konserinde unutulmaz anlar yaşandı. Tilbe konserin ortasında antik mezarın üzerine çıkmaya çalışınca uyarı aldı! İşte o anlar...

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, Bodrum'daki antik tiyatroda verdiği konserle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ancak konser sırasında yaşanan bir olay, geceye damgasını vurdu.

Yıldız Tilbe, konserin bir anında sahneden ayrılarak daha yüksek bir konumda şarkı söylemek istedi. Ancak çıkmaya çalıştığı yerin antik bir mezar olduğundan habersizdi. Güvenlik görevlileri, Tilbe'yi hemen uyararak durumu fark etmesini sağladı.

Güvenlik görevlilerinin uyarıları üzerine Tilbe, mikrofona “Mezar mı?” diyerek şaşkınlık ve panik içinde geri indi. Bu an hem sanatçı hem de izleyiciler için unutulmaz bir an olarak kayıtlara geçti. Tilbe, kısa süreli panik sonrasında konserine kaldığı yerden devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN