Volkan Demirel'in "En büyük aşkım" itirafı sosyal medyada olay oldu!

Ünlü futbolcu Volkan Demirel, katıldığı bir programda sergilediği tavrıyla sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. Muhabirin sorusuna verdiği cevap, kısa sürede gündeme oturdu...

Daha önce eşi Zeynep Demirel ile ilgili verdiği yanıtlarla gündeme oturan Volkan Demirel bu kez en büyük aşkını itiraf etti.

Bir etkinlik sırasında yapılan röportajda, Volkan Demirel’e “Bireysel olarak en çok neyi seviyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Başarılı sporcu, bu soruya hiç düşünmeden “Zeynep’i” yanıtını vererek, eşi Zeynep Demirel’e olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Eşi Zeynep Demirel ise aynı soruya “At binmeyi” şeklinde cevap vererek keyifli bir an yaşattı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Volkan Demirel’in bu samimi ve romantik açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kısa sürede çok sayıda kullanıcı, Demirel çiftinin bu anını paylaşarak onlara övgüler yağdırdı. Birçok kullanıcı, Volkan Demirel'in eşi Zeynep’e duyduğu sevgiyi “gerçek romantiklik” olarak yorumladı.

“EFSANE ÇİFT” YORUMLARI YAPILDI

Volkan ve Zeynep Demirel çifti, samimiyetleri ve birbirlerine olan bağlılıklarıyla sık sık hayranlarından övgü alıyor. Volkan Demirel’in bu içten açıklaması ise, onların "efsane çift" olarak görülmesine bir kez daha sebep oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN