Galatasaray'da kadro dışı kararı! Aslan'ın yıldız ismi dev derbiye saatler kala tesislerden ayrıldı...

Galatasaray'da kadro dışı kararı! Aslan'ın yıldız ismi dev derbiye saatler kala tesislerden ayrıldı...

Süper Lig'in lideri Galatasaray, bu akşam evinde Beşiktaş ile mücadele edecek. Dev derbiye saatler kala sarı-kırmızılı ekibin deneyimli teknik adamı Okan Buruk, sürpriz bir karara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray, bu akşam evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray'da bu akşam oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesinde sürpriz bir karara imza atıldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Aslan'ın deneyimli teknik adamı Okan Buruk, dev maça saatler kala Yusuf Demir'i kadro dışı bıraktı. Bu sezon sadece 4 karşılaşmada görev alarak 37 dakika sahada kalan Yusuf Demir, dev derbinin kadrosunda olmayacak.

Genç yeteneğin, yabancı sınırı nedeniyle derbi kadrosuna alınmadığı belirtildi. 21 yaşındaki genç yetenek Buruk'un bu kararı sonrasında tesislerden ayrıldı.

Yusuf Demir - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN