Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in ardından bu kez de Jose Mourinho'yu hedef aldı! "Hazmedememiş bu başarıları..."

Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in ardından bu kez de Jose Mourinho'yu hedef aldı! "Hazmedememiş bu başarıları..."

Teknik adamlığa ara vererek yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in ardından bu kez de Jose Mourinho'yu hedef aldı. Yalçın, Portekizli çalıştırıcı için "Futbolculuğu yok, bu anlamda başarısı yok. Teknik direktör olarak bu yüzden hazmedememiş bu başarıları" açıklamasında bulundu.

Son olarak geçen sezon Antalyaspor'da görev alan ve sezonun sona ermesinin ardından Akdeniz ekibiyle yollarını ayırarak yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın, Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin'in ardından bu kez de Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'yu hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin'e yönelik sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturan Sergen Yalçın, bu kez de Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho'yu hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

EKOL TV'de açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Jose Mourinho'nun futbolculuk hayatı üzerinden Portekizli teknik adamı hedef aldı.

"MOURİNHO KILIF HAZIRLIYOR"

Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Fenerbahçe, Manchester United maçında iyi oynamadı. İyi mücadele etti. İkinci yarı Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı? Bir de Türk basını, Türk taraftarlar neden üzülsün Fenerbahçe kazanınca? Ne kadar saçma bir düşünce.

Futbolculuğu yok, bu anlamda başarısı yok. Teknik direktör olarak bu yüzden hazmedememiş bu başarıları. Oyuncuların karşısına geçtiğinde yabancı oyuncular futbolculuk kariyerine bakar. Ama ben o oyuncuların karşısında geçsem iş başka olur. Bir tane golümü izlerler, anlarlar.

Mourinho kılıf hazırlıyor. Manchester United maçında ne oldu da kendini attırıyorsun? Final mi oynuyorsun? Egosal problemi var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN