Gülşen'i gözyaşlarına boğan acı haber! Babası abdest alırken hayatını kaybetti

Gülşen'i gözyaşlarına boğan acı haber! Babası abdest alırken hayatını kaybetti

Şarkıcı Gülşen'i aldığı haber gözyaşlarına boğdu! Babası abdest aldığı sırada hayatını kaybetti...

Türk pop müziğinin ünlü sanatçılarından Gülşen, aldığı acı haberle sarsıldı. Sanatçının babası Aslan Bayraktar, namaz için abdest alırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu beklenmedik olay, Gülşen ve ailesinde derin bir üzüntüye yol açtı.

GÜLŞEN, KONSER İÇİN GİTTİĞİ BATUM’DAN HEMEN DÖNÜŞ YAPTI

gulsen-1.png

Batum’da bir konser vermek üzere bulunan Gülşen, babasının vefat haberini alır almaz Türkiye’ye dönme kararı aldı. Gürcistan’ın başkenti Batum’da olan şarkıcı, ilk uçakla yola çıkarak ailesinin yanında olabilmek için acil bir dönüş gerçekleştirdi.

CENAZE ORDU’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Torununu görmek için gittiği Gaziantep’te yaşamını yitiren Aslan Bayraktar, Ordu’nun Yemişli Mahallesi’nde düzenlenecek cenaze töreniyle ebediyete uğurlanacak. Bayraktar’ın cenazesi 28 Ekim Pazartesi günü sevenlerinin ve ailesinin katılacağı bir törenle toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN