Bugün bir şeyi doğrulamanız gerekiyorsa, mutlaka sorun! Koç, aslan, terazi ve balıklar... İşte 28 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün bir şeyi doğrulamanız gerekiyorsa, mutlaka sorun! Koç, aslan, terazi ve balıklar... İşte 28 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün birinin zihnini okuyabildiğinizi düşünebilirsiniz. Davranışları, beden dili ve duyguları size apaçık görünüyor. Üstelik altıncı hissiniz de oldukça güçlü. Öyle olsa bile, hissettiklerinize veya algıladıklarınıza dayanarak varsayımlarda bulunamazsınız.

28 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Okyanusun kenarında ilerlerken aniden güçlü bir dalga tarafından batırılırsanız, onunla savaşmak yerine onunla birlikte hareket etmek daha iyidir. Dalgayla birlikte hareket ederseniz, kontrolünüzü belli bir seviyede tutarsınız ve kıyıya ulaşmayı başarabilirsiniz. Eğer onunla savaşırsanız, kendinizi çabucak yıpratırsınız. Hayatınızın önemli bir noktasında aniden bir değişiklik meydana gelmiş gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Onunla birlikte gidin. Sizi yukarı çekmesine izin verin. Eğer ona bir şans verirseniz sizi yükseltecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yürüttüğünüz bir çalışma, ona verdiğiniz emek miktarına eşit oranda başarıya ulaşacaktır. Buna inanmak istiyor olabilirsiniz ama bunun hiçbir garantisi olmadığını da biliyorsunuz. Yürüttüğünüz bu çabaya çok fazla zaman ve enerji harcıyor olabilirsiniz. Bu çaba hayal ettiğiniz gibi sonuçlanabilir de sonuçlanmayabilir de. Yine de, maddi başarı veya prestijin ötesinde kazanabileceğiniz pek çok şey vardır; deneyim, yeni ortaklıklar ve kendinizle gurur duymak gibi. Bunlar hedefleriniz olsun, istediğinizi elde ettiğinizde bu sizin için güzel bir bonus olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakında önünüze birkaç güzel fırsat çıkabilir. Bunu hem hissedebilir hem de ortaya çıkmaya başladığını görebilirsiniz. Bunun gerçekleşmesi için uzun bir süre beklediğinizden, muhtemelen önünüze çıkan her fırsatı değerlendirmek istiyorsunuz, ancak bu akıllıca olmayabilir. Seçici olmalısınız, yoksa üstlendiğiniz her şeye tüm dikkatinizi ve tutkunuzu veremezsiniz. Sizin için en önemli olan nedir? Bunu belirleyin. Bir hedefte başarılı olduğunuzda, diğerlerine geçebilirsiniz. Hemen şimdi önceliklerinizi belirlemelisiniz!

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir hedefe veya hayale gerçekten inandığınızda, kalbinizdeki tutkuyla ilerlemek kolaydır. Bundan sonra daha sıkı, daha uzun ve daha yoğun çalışırsınız. Kendinizi devamlı bir heyecan içinde hissedersiniz. Ancak şüpheye kapıldığınızda yavaşlamaya ya da durmaya başlarsınız. Mevcut bir hedefiniz ya da hayalinizle ilgili bir belirsizlik anı yaşıyor olabilirsiniz, ancak bu yersizdir. Bir zamanlar sahip olduğunuz tutkuyu hatırlayın. Onu yeniden yakalayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir mücadeleye girerken sizi destekleyecek ve ilham verecek bir koça ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Arka planda sizi cesaretlendiren ve sizi destekleyen birinin olması güzel olurdu. Size ne kadar harika olduğunuzu hatırlatabilir ve başarılı olmanız için tüm gerekçelerden bahsedebilirdi. Şu anda böyle biri olmayabilir ama kendi kendinizin koçluğunu yapabilirsiniz. Bu konuda sizden daha iyi kim olabilir? Neşeli mizacınız, güçlü zihniniz ve içinizdeki iyimserlik, kendinize inandığınız takdirde ihtiyacınız olan her şeyi size sağlayacak harika özellikler!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birinin size anlattığı bir hikaye ya çarpıtılmış ya da uydurulmuş gözükebilir. Doğuştan şüphecisiniz çünkü çok gerçekçi ve ayakları yere basan birisiniz ve başkalarının da aynı şekilde olmasını bekliyorsunuz. Daha hayalperest ya da uçuk biriyle karşılaştığınızda, doğal olarak kuşkulanırsınız. Ancak bazen gerçek, kurgudan daha gariptir ve bir hikayeyi karşınızdaki kişiye yalancılık isnat etmeden reddedemezsiniz ve bu doğru olmaz. Bunu yapmadan önce araştırın. Bulduklarınız sizi şaşırtabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakında üzerinize nimetler ve fırsatlar yağabilir, ancak bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için hızlı hareket etmeniz gerektiğini unutmayın. Büyük bir amaç için çabalıyorsunuz ve kendi başınıza gidebileceğiniz yere kadar gittiğinizi düşünüyorsunuz. Şu anda açılan kapılardan ve size yardım etmek isteyen insanlardan yararlanırsanız, çok yakın bir gelecekte muhteşem başarıların tadını çıkarabilirsiniz. Cesur olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün birinin zihnini okuyabildiğinizi düşünebilirsiniz. Davranışları, beden dili ve duyguları size apaçık görünüyor. Üstelik altıncı hissiniz de oldukça güçlü. Öyle olsa bile, hissettiklerinize veya algıladıklarınıza dayanarak varsayımlarda bulunamazsınız. Sezgileri yorumlamak bir bilim değil, bir sanattır ve bu konuda ne kadar iyi olursanız olun, özellikle de biri sizden bir şey saklamaya çalışıyorsa, tamamen isabetli olamazsınız. Bugün bir şeyi doğrulamanız gerekiyorsa, mutlaka sorun!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yapıcı bir eleştiri yaptığınızda veya bir fikrinizi paylaştığınızda, bunu genellikle son derece açık bir şekilde yaparsınız. Dürüst ve açık sözlü olmaya inanıyorsunuz ve birilerinin bu konuda neden sorun yaşadığını anlayamayabilirsiniz. Ancak bazı insanlar bununla sorun yaşayabilir. Hassas kişiler, eğer gerçekler nazik bir şekilde ifade edilmezse incinebilir veya gücenebilirler. Eğer birisi şu anda size soğuk davranıyor ya da sizi tersliyorsa, bunun nedeni onun duygularını incitmiş olmanız olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Değer verdiğiniz birine istediği veya ihtiyaç duyduğu bir şeyi veremediğiniz için kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, söz konusu şeyin ulaşılamaz olması ya da maddi olarak imkanlarınızın ötesinde olması olabilir. Her iki durumda da kendinizi suçlu hissetmeniz için hiçbir neden yoktur. Bu kişiye verebileceğiniz hem ekonomik hem de mümkün olan bir şey var. Bu hediye kendinizsiniz; desteğiniz, nezaketiniz, düşünceliliğiniz ve zamanınız. Bunun değerini küçümsemeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir durumdan duygusal olarak kurtulmak için ondan tam anlamıyla kaçmak zorunda değilsiniz. Başka bir deyişle, şu anda biri veya bir şey sizde stres ve sıkıntı yaratıyorsa ve ondan kaçamıyorsanız, teselli ve ilhamı ondan gerçekten kaçarak değil, kendi içinizde bulabilirsiniz. Şu anda işte veya kişisel bir durumda üzücü veya kızdırıcı bir şey oluyorsa, sakin kalarak, umutlu düşünceler besleyerek ve iyimser kalarak huzur bulun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sizi kızdıran veya size zorbalık yapan birine saldırmak için çok iyi nedenleriniz olabilir. O kişi sizi küçük düşürmüş ya da size isimler takmış olabilir. Yine de kendinizi gerçekten o düzeye düşürmek istiyor musunuz? O kişinin size yaptığı şeyin aynısını gerçekten yapmak istiyor musunuz? O anın sıcaklığıyla haklı görünebilirsiniz ve belki de öylesinizdir, ancak bu onların seviyesine inmeniz gerektiği anlamına gelmez. Zarafet ve anlayışla karşılık vererek daha büyük bir insan olun. Bu kişi muhtemelen son derece mutsuz bir insandır, öyle ki, siz de onun için üzülebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN