O ilde yaşayanlar kışlıkları boşuna çıkarmasın! Sıcaklıklar 30 dereceye çıkacak

O ilde yaşayanlar kışlıkları boşuna çıkarmasın! Sıcaklıklar 30 dereceye çıkacak

Meteoroloji duyurdu! Kışlıklarını çıkaran geri toplayacak! Sonbaharın esamesi okunmayacak...

Meteoroloji o ilimize yüksek sıcaklık uyarısı verdi. Mevsim sıcaklıkları normalin üzerine çıkacak.

Aydın’da 28 Ekim Pazartesi’den itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Yeni haftada il genelinde 30 dereceye kadar yükselmesi beklenen sıcaklıklar, Aydınlıları sıcak bir hafta sonuna hazırlıyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Ekim ayı ortalama sıcaklığı 27 derece olan Aydın’da, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların 1 ile 3 derece arasında mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Az bulutlu ve açık bir havanın etkili olacağı ilde, özellikle 29 Ekim Salı günü sıcaklıkların 30 dereceye ulaşması bekleniyor.

SICAKLIKLAR GÜN GÜN YÜKSELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre, Aydın'da 28 Ekim Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 13, en yüksek 28 derece olacak. 29 Ekim Salı günü ise sıcaklık en düşük 13, en yüksek 30 derece seviyelerine ulaşarak zirveye çıkacak. Hafta ortasında ise 30 Ekim Çarşamba günü sıcaklıkların en düşük 14, en yüksek 27 derece olması bekleniyor. 31 Ekim Perşembe günü ise hava sıcaklıkları 13 ile 27 derece arasında seyredecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN