28-29 Ekimde toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara, İstanbul, İzmir… Açıklama geldi

28-29 Ekimde toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara, İstanbul, İzmir… Açıklama geldi

Özel günlerde ve resmi tatillerde toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı konusu en çok tartışılanlar arasında yer alıyor. Peki, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde toplu taşıma ücretsiz mi olacak? İşte Resmi Gazete’de yayınlanan o karar…

Cumhuriyet Bayramı ve nedeniyle resmi tatil yapan vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı konusunda araştırmaya devam ediyor. 28-29 Ekim tarihlerinde otobüs, metro, metrobüs gibi ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmadığı konusu araştırılıyor. 28 Ekim Pazartesi öğleden sonra ve 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi tatil yapılmaktadır. Peki, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde toplu taşıma ücretsiz mi olacak? İşte Resmi Gazete’de yayınlanan o karar…

28-29 EKİM'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorusuna yanıt Resmi Gazete’den geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. kuruluş yıldönümü nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olacağı belirtildi.

toplu-tasima.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Cumhuriyet bayramına özel olarak 29 Ekim Salı günü kişiselleştirilmiş İstanbul kart sahiplerinin 24 saat boyunca toplu taşıma ücretsiz bir şekilde kullanabileceği belirtildi.28 Ekim tarihinde ise toplu taşımaya binen vatandaşlar ödeme yapacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN