'Kızılcık Şerbeti'nde iki bomba ayrılık! Giray ve Heves ekibe veda ediyor

'Kızılcık Şerbeti'nde iki bomba ayrılık! Giray ve Heves ekibe veda ediyor

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın eşi "Giray" karakterini canlandıran Kaan Taşaner ile üvey annesi "Heves" karakterine hayat veren Şebnem Dönmez ekibe veda ediyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde iki ayrılık yaşanacak. Üçüncü sezonda, diziye dahil olan Kaan Taşaner'in hayat verdiği, Doğa'nın yeni aşkı Giray karakteriyle ilgili skandal bir hikaye kurgulandı.

Giray'ın, Şebnem Dönmez'in canlandırdığı üvey annesi Heves ile ilişki yaşadığı sahneler seyirciden yoğun tepki aldı. Öte yandan Heves ile ilgili hikaye istendiği gibi ilerlemeyince iki oyuncuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

000213212.jpg

Birsen Altunyaş'ın haberine göre; ilerleyen bölümlerde önce Heves (Şebnem Dönmez), ardından da Giray (Kaan Taşaner) ekibe veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN