Trump, Harris'i hedef aldı: Başkan olursa bizi 3. Dünya Savaşı'na sokar

Trump, Harris'i hedef aldı: Başkan olursa bizi 3. Dünya Savaşı'na sokar

ABD Başkanlık seçimlerine günler kala Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, rakibi Kamala Harris'in kazanması halinde ABD'nin 3. Dünya Savaşı'na gireceğini öne sürdü. Trump, "Harris, işini doğru düzgün yapamayacak kadar beceriksiz biri." dedi.

ABD'de başkanlık seçimi 5 Kasım'da gerçekleştirilecek. Cumhuriyetçilerin adayı eski Başkan Donald Trump ve Demokratların adayı mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trump, son açıklamasında yine Harris'i hedefe koydu.

ABD basınına yansıyan haberlere göre Pensilvanya eyaletinde miting düzenleyen Trump; Harris'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping gibi liderlerle "başa çıkma" konusunda yetersiz kalacağını savundu.

DÜNYA KÜRESEL SAVAŞA ÇOK YAKIN

Trump, "Dünyanın küresel çapta bir savaşa hiç bu kadar yakın olmadığını" söylerken başkan olması halinde bu tür bir savaştan kaçınacağı sözünü verdi.

Trump, "Harris'i başkan yapmak milyonlarca insanın hayatıyla kumar oynamak anlamına geliyor. Harris, işini doğru düzgün yapamayacak kadar beceriksiz olduğu için bizi kesinlikle 3. Dünya Savaşı'na sokacaktır." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN