28 Ekim’de hastaneler ve sağlık ocakları açık mı? Hastanelerde hangi hizmetler verilecek?

28 Ekim’de hastaneler ve sağlık ocakları açık mı? Hastanelerde hangi hizmetler verilecek?

28 ve 29 Ekim tarihlerinde hastaneye gitmeyi düşünen vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Hastane ve sağlık ocakları açık mı? Hangi sağlık hizmetleri sunuluyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili nedeniyle, hastanelerin ve sağlık ocaklarının çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 28 Ekim’de hastaneye gitmeyi planlayanlar için hastanelerin açık olup olmadığı ve 29 Ekim’de hangi hizmetlerin sunulacağı konuları araştırılmaya başlandı.

28 EKİM'DE HASTANELER AÇIK MI?

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Salı gününe denk gelmesi nedeniyle birçok kurum 28 Ekim'de yarım gün mesai yapacak. Hastaneler, 28 Ekim Pazartesi günü sabah 09.00'dan öğleden sonra 13.00'e kadar hizmet verecek. Yani, bugün hastaneler yarım gün açık olacak ve normal muayene işlemleri bu saatler arasında gerçekleştirilebilecek.

28 Ekim hastaneler açık mı 2024? 28 Ekim'de sağlık ocağı ve poliklinikler kapalı mı, açık mı? - Haberler

ACİL SERVİSLER DEVAM EDİYOR

Saat 13.00'ten itibaren ise hastanelerin acil bölümleri açık kalacak. Acil durumlar için hastanelere başvuracak olan vatandaşlar, acil servislerin 24 saat boyunca hizmet vermeye devam edeceğini unutmamalıdır.

28 Ekim hastaneler açık mı, kapalı mı? 28 Ekim 2024 Pazartesi hastaneler çalışıyor mu? - Haberler

29 EKİM'DE HASTANELERİN ÇALIŞMA DURUMU

29 Ekim Salı günü, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hastanelerin çalışma durumu değişiklik gösterecek. Bu tarihte, hastanelerin sadece acil servisleri hizmet vermeye devam edecek. Normal muayene ve diğer sağlık hizmetleri bu gün yapılmayacak. Dolayısıyla, 29 Ekim’de hastaneye gitmeyi planlayan vatandaşların acil servis dışında hizmet alamayacaklarını bilmeleri önemlidir.

28 Ekim Pazartesi (bugün) hastaneler açık mı? 29 Ekim'de hastaneler çalışıyor mu?

SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Aynı şekilde, sağlık ocaklarının da 29 Ekim’de kapalı olacağı bekleniyor. Bu durum, sağlık ocaklarında planlanan muayenelerin iptal edileceği anlamına geliyor. Vatandaşların, sağlık sorunları için acil bir durumu varsa hastanelerin acil servislerine yönelmeleri önerilmektedir.

28 Ekim’de yarım gün açık olacak hastaneler, 29 Ekim’de sadece acil servis hizmeti verecek. Bu nedenle, sağlık ihtiyaçlarınızı planlarken bu durumları göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN