Galatasaray'da 6 milyon euroluk hayal kırıklığı! Sadece 10 maçta görev aldı: Skor katkısı sunamadı...

Galatasaray'da 6 milyon euroluk hayal kırıklığı! Sadece 10 maçta görev aldı: Skor katkısı sunamadı...

Galatasaray'ın 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı yıldız oyuncu, performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı ve 5. yıldızı takan ilk takım olmayı hedefleyen Galatasaray'da 6 milyon euroluk hayal kırıklığı yaşanıyor. Aslan'ın 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında skor katkısına imza atamayarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Süper Lig'in lideri ve son şampiyonu Galatasaray, bu akşam evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Aslan'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, 2022 yılının yaz transfer döneminde 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Yusuf Demir'i yabancı sınırı nedeniyle derbi kadrosuna almadı.

Sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu günden bu yana sadece 10 karşılaşmada görev alan 21 yaşındaki genç yetenek bu karşılaşmalarda sadece 166 dakika süre aldı. Performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Yusuf Demir, bu karşılaşmalarda skor katkısına imza atamadı.

Yusuf Demir Basel'de - Son Dakika Haberleri​​​​​​​

Demir'in bonservisi için ödenen 6 milyon euro özellikle sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük pişmanlık yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN