Denizli'de yangınlar beş gündür devam ediyor: CHP'li Gülizar Biçer Karaca'dan istifa çağrısı

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bugün saat 11.00'de Karcı Dağı'ndaki yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak, yangına müdahalenin yetersiz kaldığını belirtti ve yetkilileri göreve çağırdı. Karaca, "Gereğini yapmayanlar istifa etmeli" dedi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Karcı Dağı’nda 24 Ekim 2024 Perşembe günü öğle saatlerinde başlayan orman yangını beşinci gününe girdi. Sarp ve kayalık arazide çıkan yangın, çam kozalaklarının patlamasıyla alevlerin yayılmasına yol açtı. Bölgedeki zorlu arazi koşulları nedeniyle ekipler yangına müdahalede zorluk yaşıyor. Hem orman ve itfaiye teşkilatlarına bağlı ekipler hem de sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler, yangını kontrol altına alabilmek için 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor.

TBMM BAŞKANVEKİLİ YANGIN SAHASINDA: "YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM"

TBMM Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bugün saat 11.00’de yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Karaca, sahadan yaptığı canlı yayınla yangınla mücadeleye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Karaca, yangının geniş bir alana yayıldığını, müdahalenin yetersiz kaldığını belirterek yetkilileri göreve çağırdı ve "Gereğini yapmayanlar istifa etmeli" ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLÜLER VE SİVİL TOPLUM SEFERBER OLDU

Yangının ilk anlarından itibaren bölgedeki gönüllü gruplar ve sivil toplum kuruluşları, yangınla mücadele çalışmalarına destek veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN