Tartışma davetini bu kez reddedin! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep ve balıklar... İşte 10 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Tartışma davetini bu kez reddedin! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep ve balıklar... İşte 10 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Birisi sizinle tartışmaya başladığında, ona karşılık vermemek için kendinizi zor tutuyor olabilirsiniz. Tartışmacı bir kişiliğe sahip olan ve her zaman kavga arıyormuş gibi görünen birini tanıyor olabilirsiniz. Bu kişiyle tartışmamayı tercih etseniz de kendinizi savunmada hissedince buna direnmek zor olabilir. Nasıl hissedeceğinize sadece siz karar verebilirsiniz.

10 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Evrene gönderdiğiniz bir dilek istediğiniz sürede yanıtlanmayabilir. Bazen yanıt sizin umduğunuz ya da beklediğiniz gibi olmayabilir. Uzun zaman önce istediğiniz bir şey için bir dilekte bulunmuş olabilirsiniz, o kadar uzun zaman önce ki, belki de istediğiniz şekilde yanıtlanmayacağını düşünerek vazgeçmiş olabilirsiniz. Oysa şu anda gerçekleşiyor olabilir. Bu, her ne kadar istediğiniz şey olmadan yaşamaya gayret etmiş olsanız da, sizin için hâlâ önemli olan bir şey. Zamanlama hatalı olabilir ama doğru an şimdi.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birisi sizinle tartışmaya başladığında, ona karşılık vermemek için kendinizi zor tutuyor olabilirsiniz. Tartışmacı bir kişiliğe sahip olan ve her zaman kavga arıyormuş gibi görünen birini tanıyor olabilirsiniz. Bu kişiyle tartışmamayı tercih etseniz de kendinizi savunmada hissedince buna direnmek zor olabilir. Nasıl hissedeceğinize sadece siz karar verebilirsiniz. Yakında bu kişiyle karşılaşabilirsiniz ve tarih tekerrür edebilir. Tartışma davetini bu kez reddedin. Bu kez ilişkinizin tüm dinamiği değişebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gelgitin daha erken veya geç gerçekleşmesini sağlayamazsınız. Yine de geleceğini ve tekrar gideceğini bilirsiniz. Doğanın kendi akışında ilerleyeceğini bilmenin gizemli bir yanı ve rahatlık hissi vardır.
Şu anda peşinde olduğunuz bir şey için de böyle düşünmelisiniz. Her şey olması gerektiği zaman olacaktır. Zamanlamasını kontrol edemeyebilirsiniz ama umut etmeye ve istediğiniz şey için çalışmaya devam ederseniz arzuladığınız şey doğru zamanda karşınıza çıkacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Önemli bir etkinliğe gidiyor olsaydınız ve trafik aniden tıkansaydı, geç kalacağınızı bildiğiniz için bu durum sizi endişeye sürükleyebilirdi. Ancak bunun ne faydası olur? Ne kadar stresli olursanız olun ya da içeri girdiğinizde başkalarının tepkilerini ne kadar tahmin etmeye çalışırsanız çalışın, sonunda geç kalırsınız. Kontrol edemediğiniz bir şey için üzülmek iyi bir şey değil ve aslında oldukça olumsuz etki yaratabilir. Şu anda kontrol edemediğiniz bir şey için böyle hissediyor olabilirsiniz. Bu süreçte hayatınızdaki iyi şeylerin tadını çıkarın ve hayatınızdaki "trafiğin" açılmasını bekleyin. Bu, sandığınızdan çok daha kısa sürede gerçekleşebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yakınlardaki bir dükkana yürümeye karar verdiniz ve gidebileceğiniz iki yol olsun. Biri dik bir yokuş, diğeri güzel bir manzara eşliğinde kıvrımlı bir yol olsun. Bazıları daha kolay ve keyifli olduğu için kıvrımlı yolu seçer. Peki ya dik bir eğimin sağlayabileceği egzersizi istiyorsanız? Şimdi kolay olan bir şey ile zor ama sizin için faydalı olabilecek bir şey arasında seçim yapma şansınız var. Size en az direnç gösteren yoldan kaçınmanız tavsiye edilir. Daha zorlu yol size tahmin ettiğinizden daha fazlasını sunacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Oluşturma sürecinde olduğunuz bir planın düşündüğünüzden daha esnek olması gerekebilir. İşleri düzenli bir şekilde yapmayı tercih ediyorsunuz çünkü bu size her şeyin kontrolünüz altında olduğunu hissettiriyor. Ancak, sizin için önemli olan bir meselede strateji oluştururken öngörülemeyen değişiklikler olabilir. Bunu katı bir direktiften ziyade bir plan haline getirebilirseniz yolunuza devam ederken buna uyum sağlayabilirsiniz. Bu size daha az stres ve daha fazla başarı getirecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda pişmanlık duyacağınız ve hatta utanacağınız çok şey varmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Bunun nedeni yaşadığınız pişmanlıklar ve yaptığınız hatalar üzerine düşünüyor olmanızdır. Olumsuz şeylere odaklanırsanız onun içinde debelenmeye başlarsınız. Belki de bu, yakın zamanda yaşadığınız bir hayal kırıklığı ya da bir başkasının eleştirisi nedeniyle ortaya çıkmıştır. Sebep ne olursa olsun, vites değiştirmeniz gerekir. Gurur duymak, minnettar olmak ve ilham almak için sahip olduğunuz tüm sebepleri düşünmeye başlayın. Odağınızı değiştirdiğinizde yolunuzu da değiştireceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Dışarıdan uysal ve mesafeli görünen bir kişi, içeride tutkulu ve duygusal olabilir. Siz de bunun iyi bir örneği olabilirsiniz. Dış görünüşünüz duygularınızın koruyucusu olarak hizmet edebilir, ancak insanlar bazen bunu yanlış şekilde okuyabilir. Aynı şekilde, şu anda dışarıdan gördüklerinize dayanarak biri hakkında bir varsayımda bulunuyor olabilirsiniz. Belki de bunu yeniden düşünmeniz gerekebilir. Bu size tahmin ettiğinizden daha ilginç birini tanıma şansı verecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz ama bu durumda olmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde hissetmek bir seçimdir. Zamanınız ya da belirli bir kaynağınız tükeniyor olabilir, ancak henüz köşeye sıkışmış değilsiniz. İhtiyacınız olan kaynakları harekete geçirmenin ve size bir planla ilerlemeye devam etmenize yardımcı olacak bir rahatlık hissi vermenin yolları vardır. İçinde bulunduğunuz süreçte başarılı olacağınızı bilmenin verdiği iç huzuru hissetmek için kendinize müsaade edin. Korkunun, güzel bir deneyime dönüşecek olan bu süreci gölgelemesine izin vermeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir şey size çok çabuk geliyor ya da yakında gelecek. Bu ister para ister başka bir çeşit zenginlik olsun, nereden geldiğini ya da ne zaman biteceğini sorguluyor olabilirsiniz. Peki bunun yerine neden bu deneyimin tadını çıkarmıyorsunuz? Belki de bu bir lütuftur. Belki de sona ermeyecektir. Belki de bu sizin için daha müreffeh, daha mutlu bir dönemin başlangıcıdır. İşler sizin için her iyi gittiğinde neden bu şekilde düşünmeyi seçmiyorsunuz?

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün zihninizin karanlık yerlerde dolaşmasına izin vermeyin. Bunun nedeni, istediğiniz bir şeye yoğun bir şekilde odaklanmış olmanız ve bunu elde edemeyeceğinize dair korkularınızın düşüncelerinizi karanlık bir yöne sürüklemesi olabilir. Oraya gitmeyin. Seçenekleriniz var. Evet, elbette bu süreçte sorunlar olabilir, ancak olabileceklerden korkmak size yardımcı olmayacaktır. Korku dolu düşünceleri uzak tuttuğunuzda fırsatları fark etmeye başlayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Çoğu insandan daha fazla öz farkındalığa sahip olabilirsiniz. Bu sizin hassas yapınızın bir parçası. Ancak şu anda meziyetlerinizden çok kusurlarınıza odaklanmış olabilirsiniz. Karşınıza çıkan bir fırsatı değerlendirmek için bile yeterince iyi olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz, oysa bu duruma büyük katkı sağlayacak yetenek ve becerilere sahipsiniz. Şimdi birçok iyi özelliğinize ve yeteneğinize odaklanmaya çalışın ve istediğiniz şeye ulaşmak konusunda çekingen davranmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN