Survivor için geri sayım! Sunucu Murat Ceylan ağzından kaçırdı: Yeni sezonda büyük sürpriz geliyor

Survivor için geri sayım! Sunucu Murat Ceylan ağzından kaçırdı: Yeni sezonda büyük sürpriz geliyor

Televizyon ekranlarının en beğenilen yarışma programı Survivor için geri sayım başladı. Yarışma programının sunucusu Murat Ceylan ağzından kaçırdı. İşte o açıklamalar...

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezonda ilk sürpriz sunucu Murat Ceylan'dan geldi. İşte yeni sezondaki büyük sürpriz...

HEYECAN VERİCİ SÜRPRİZLER BEKLİYOR

Televizyon ekranlarında yıllardır yer alan yarışma programı Survivor'un sunucusu Murat Ceylan'dan ilk açıklamalar geldi. Survivor her yıl olduğu gibi ocak ayından itibaren ekranlarda yerini alması bekleniyor. Yeni sezonunda da All Star formatıyla ekranlara geleceği öğrenilirken sunucu Murat Ceylan'dan heyecan verici sürprizler olacağı açıklandı.

survivor-sunucusu-98.jpg

YENİ SEZON MÜJDESİ

Yeni sezondaki yarışmacıların kimliği merak konusu olurken, Murat Ceylan hazırlıkların hızlandığı konusunda açıklamalar yaptı. Yeni sezon hazırlığının başladığını söyleyerek, "Ülkeye döndüğümde etrafımdaki herkes geri saymaya başlıyor. Çok az kaldı. Bu sezon, bir önceki sezondaki beklentileri karşılamakla kalmayıp, izleyicilere hem sürprizler sunacağız hem de eğlenceli anlar yaşatacağız" ifadelerini kullandı. Yeni sezonda sunucunun kendisi olacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN