Ataman'ın Panathinaikos'u Fenerbahçe'yi devirdi

Ataman'ın Panathinaikos'u Fenerbahçe'yi devirdi

THY Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Türk başantrenör Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'la karşılaştı. Mücadeleden Yunan ekibi, 81-76 galibiyetle ayrıldı.

THY Euroleague'in 5. haftasında Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos Ülker Salonu'nda karşılaştı.

Panathinaikos ilk 3 çeyreği üstün götüren taraf oldu. Fenerbahçe Beko son çeyrekte 8 sayı farktan dönüp 5 sayı öne geçse de son dakikalarda Panathinaikos'a engel olamadı. Mücadeleyi 81-76 kazanan Panathinaikos 3. galibiyetini aldı. Fenerbahçe ise 2. yenilgisini yaşadı.

aa-20241025-36014535-36014531-fenerbahce-beko-panathinaikos.jpg

ERGİN ATAMAN'A TEPKİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki gösterdi.

Ataman, Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, Panathinaikos ile çıktığı hazırlık maçında sarı-kırmızılı tribünlere eliyle 3-1 işareti yapmıştı.

Gelen tepkilerin ardından Ataman sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak Fenerbahçe camiasından özür dilese de sarı-lacivertli yönetim, Ataman'ın A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başında bulunduğu sürece milli takıma oyuncu göndermeme kararı aldığını duyurdu.

aa-20241025-36014574-36014569-fenerbahce-beko-panathinaikos.jpg

Ayrıca karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan da izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN