Zerrin Özer hastalığını açıkladı: Beyin damarlarımdan ikisinde daralma var

Zerrin Özer hastalığını açıkladı: Beyin damarlarımdan ikisinde daralma var

Zerrin Özer katıldığı ödül töreninde üzücü bir haber verdi. Burada hastalığını açıklayan Özer, "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralmalar var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum." dedi.

Şarkıcı Zerrin Özer, magazinci.com tarafından düzenlenen ödül töreninde "Yılın Şarkısı" ödülüne layık görüldü. Törene katılıp ödülünü alan sanatçı burada hastalığını açıklayarak sevenlerine üzücü bir haber verdi.

66 yaşındaki şarkıcı beynindeki iki damarda daralma olduğunu bu nedenle sendeleyerek yürüdüğünü ifade etti.

5465.jpg

Habertürk'te yer alan habere göre; Özer, "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralmalar var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum. Ama ödülümü almak ve bu gece burada her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim." dedi.

Ayrıca ünlü şarkıcı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN