Şimdi kontrolü ele alma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, yay, oğlak ve kovalar... İşte 13 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Şimdi kontrolü ele alma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, yay, oğlak ve kovalar... İşte 13 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Bir gelir kaynağınızın kurumasından ya da potansiyel bir fırsatın ortadan kalkmasından endişe ediyor ve mali durumunuzla ilgili kaygı duyuyor olabilirsiniz. Bugünlerde pek çok insan böyle. Ancak, siz becerikli ve üretken bir bireysiniz ve geleceğiniz ve para akışınızı iyileştirmek için yeni yollar aramanın bir yolunu bulabilirsiniz. Siz çaresiz bir insan değilsiniz. Kendinize güçlü olduğunuzu hatırlatın ve kontrolü ele alın.

13 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu size daha önce birçok kez ve birçok kişi tarafından hatırlatılmış olabilir, ancak sürekli beslediğiniz kini bırakmanız gerekir. Çok yoğun bir insan olduğunuz için kin tutma olasılığınız daha yüksektir. Haksızlığa uğramaktan hoşlanmıyorsunuz. Kimse sevmez elbette, ama bazen bunu fazla kişisel algılıyorsunuz, bazen kim olduğunuza yönelik bir hakaret olarak düşünüyorsunuz size yönelik yapılanları. Ancak birine karşı kin beslemek işleri yoluna koymaz, hatta size haksızlık eden kişiyi incitmez. Bu sadece sizi yiyip bitirir. Bunun yerine, bu enerjiyi bugün kendiniz için olumlu bir şey yapmak için kullanmayı deneyin. İyi yaşamak gerçekten de en iyi intikamdır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanlar sıklıkla "kaderin cilvesi" terimini kullanır; bu da kaderin bir kasırga gibi esen ve yoluna çıkan her şeyi kaosa sürükleyen bir şey olduğunu ima eder. Oysa öyle değildir. Evet, kontrol edemediğimiz bazı şeyler vardır, ancak bunlar genellikle hayatlarımızda dersler veya değişiklikler olması içindir. Şu anda kendinizi kötü şansa ya da mutsuz koşullara karşı savunmasız ya da bunların kontrolü altındaymış gibi hissedebilirsiniz. Ancak içinde bulunduğunuz durumdan kurtulma ve kontrolü ele alma yeteneğine sahipsiniz. Gücünüz olmadığını düşünerek olduğunuz yerde donup kalmanıza izin vermeyin. Gücünüz var. Bugün beyin fırtınası yapın, eninde sonunda yapmak istediğiniz şeyi yapmanın bir yolunu bulacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi bugün yaptığınız bir hatayı veya yanlış bir hareketi hatırlatabilir. Bunu kişisel algılamayın. Egonuzun bu işe karışmasına hiç izin vermeyin. Duyduğunuz her şeyi bir şeyler öğrenmek ve daha iyi bir yöne gidebilecek bir şeyi yeniden yapmak için bir fırsat olarak görmeye çalışın. Bir hata ya da yanlış seçimle ilgili bir uyarıyı faydalı olarak görmeye çalışırsanız, o zaman faydalı olacaktır. İkinci bir şans elde etmek harika olmaz mıydı? İşte bu uyarı bununla eş değerdir, bu yüzden size yapılan uyarı için minnettar olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendiniz için üzülüyor, hatta geleceğiniz için endişeleniyor ve gerçekten kaygılanıyor olabilirsiniz. Bir şeyler başarmak için zamanınızın ve eğer henüz başaramadıysanız, bunu yapmak için fırsatlarınızın tükenmekte olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak buradasınız ve burada olduğunuz sürece hayatınızı daha iyi hale getirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Endişelenmeyi bırakın. Uzun zamandır beslediğiniz o hayallerin son kullanma tarihi yok. Yüzünüze bir gülümseme kondurun ve kendinizi yukarı çekmek için o inatçı enerjinizi kullanın. İstediğiniz şeyi hayal edin ve sonra onu gerçekleştirmeye başlayın. Siz güçlü ve dirençlisiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yeni bir fırsat konusunda ne kadar gerçekçi davranıyorsunuz? Mantıklı olma yeteneğiniz kesinlikle var ama yine de kafanız genellikle bulutlarda. Şu anda bu hatırlatmaya ihtiyacınız olabilir çünkü kendinizi neye bulaştırdığınızı gerçekten bilmeden herhangi bie fırsatı değerlendirmeye kararlı bir şekilde dolaşmazsınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yatıştırıcı, rahatlatıcı bir yönünüz var. Bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri teselli bulmak ya da bir sorunu çözmek için size geldiğinde, gerçekçi ama rahatlatıcı bir yardım yönteminiz var. Olaylara pratik bir şekilde bakıyor ve dramaya ya da endişeye katkıda bulunmak yerine çözüm arıyorsunuz. Ancak şu anda aklınızda kendi sorununuz olabilir ve aynı şeyi kendiniz için yapmıyorsunuz. Hatta paniğin eşiğinde bile olabilirsiniz. Bu soruna başka biri için yapacağınız şekilde yaklaşmaya çalışın. Üstesinden gelebilirsiniz!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi sizi önemsemediğini, hatta belki de sizden hiç hoşlanmadığını hissettiren bir şey yaptığı ya da söylediği için üzgün hissediyor olabilirsiniz. Nedeni ne olursa olsun, geri dönüp soramazsınız ve bu yüzden bu duygu zihninizde kalır ve bu konuda bir şey yapmazsanız asla geçmeyebilir. Ancak yapılan ya da söylenen her ne ise muhtemelen cehaletten kaynaklanmış ya da birileri tarafından yanlış yorumlanmıştır. Neden en kötüsünü varsaymayı seçesiniz ki? Bunun yerine en iyi olasılığı varsaymaya çalışın ve bu düşünceyi kalbinizde ve zihninizde tutun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün size beklenmedik bir kaynaktan yardım gelebilir, ancak bunu fark etmezseniz size hiçbir faydası olmayacaktır. Bugün, bir sorunu çözmeye ya da ihtiyacınız olan kaynakları normalde aklınıza bile gelmeyecek birinden ya da bir şeyden elde etmeye açık olmalısınız. İstediğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz şeyi size sağlayabilecek gibi görünmese bile, her fikre ve yardım teklifine açık olun. Kendinizi belirli seçeneklerle sınırlarsanız sınırlı kalırsınız, ancak öyle olmak zorunda değilsiniz! Zihninizi ve kalbinizi tüm olasılıklara açın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir gelir kaynağınızın kurumasından ya da potansiyel bir fırsatın ortadan kalkmasından endişe ediyor ve mali durumunuzla ilgili kaygı duyuyor olabilirsiniz. Bugünlerde pek çok insan böyle. Ancak, siz becerikli ve üretken bir bireysiniz ve geleceğiniz ve para akışınızı iyileştirmek için yeni yollar aramanın bir yolunu bulabilirsiniz. Endişelenmek zaman kaybıdır ve sizi yalnızca negatif enerji içinde debelenmeye iter. Siz çaresiz bir insan değilsiniz. Kendinize güçlü olduğunuzu hatırlatın ve kontrolü ele alın. İşlerin yoluna girmesi için bir yol bulacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Farkında olmadan, büyük bir hayalinizi "fantezi" veya "peri masalı" kategorisine koyuyor olabilirsiniz. Bir zamanlar bunun gerçekleşebileceğine inanmış olsanız da zaman ve sorunlar sizi, bunun sizin için yıldızlarda olmadığını ya da daha kötüsü, dünyanın size karşı olduğu ve hayallerinizi asla gerçekleştiremeyeceğinizi düşündürdü. Önünüzde duran tek şey bu. Hayallerinize ve kendinize olan inanç eksikliğiniz sizi yolunuzdan alıkoyabilecek tek şeydir. Her şeyin mümkün olduğuna dair bir zamanlar sahip olduğunuz duyguyu yeniden canlandırmaya çalışın çünkü mümkün!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)
Biriken tüm yükümlülükler nedeniyle kendinizi sinirli hissediyor olabilirsiniz. Belki de kendinizi sizin için kişisel olarak önemli olan bir şeye adadınız ve yapmanız gereken bazı şeyleri ihmal ettiniz. Yine de bu iyi bir tercih değil miydi? Henüz karşılığını vermiyor olabilir ama zamanla verecektir. Bu arada, yarım kalan işleri veya eski işleri zaman içinde tamamlayabilirsiniz. Ulaşmaya çalıştığınız hedef meyve verdiğinde, yetişmek şu anda olduğu gibi bir yük gibi gelmeyecektir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, istediğiniz hayatı elde etmenin sizin elinizde olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bir anlamda kendiniz için üzülüyor olabilirsiniz. Muhtemelen geçmişte belirli bir yaşam biçimine ulaşma umuduyla dolu olsanız da, birkaç aksilik veya kötü şans sizi yalnız ve şanssız hissettirdi. Ancak, "şans" yenilenen bir şeydir. Çünkü çok çalışarak, öğrenerek ve kalbinizi istediğiniz şeye sahip olmanın tüm olası yollarını kabul etmeye açarak onu kendiniz yaratabilirsiniz. Bunu yaptığınızda bakış açınız inanılmaz derecede parlak olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN