Şimdi harekete geçme zamanı! Koç, boğa, ikizler, aslan, kova, yay, oğlak ve balıklar... İşte 12 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Şimdi harekete geçme zamanı! Koç, boğa, ikizler, aslan, kova, yay, oğlak ve balıklar... İşte 12 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Bugün aklınızdaki yeni bir projeye başlamak için iyi bir gün. Enerjiniz yüksek, yaratıcılığınız şu anda tavan yapmış olabilir. Bu iki şey bir araya geldiğinde hem iddialı hem de olağanüstü yaratıcı bir çaba ortaya çıkabilir. Beslediğiniz fikir ister bir işletme fikri, ister yaratıcı bir hedef olsun, şimdi harekete geçme zamanı.

12 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün temponuzu koruyabilirseniz, pek çok şeyi halledebilirsiniz. Elbette bu sizin tarzınız. Ancak şu anda, yapmak istediğiniz bir şey hakkında biraz hayal kırıklığına uğramış hissediyor olabilirsiniz çünkü hepsini zamanında bitirmeyi hayal edemiyorsunuz. Yine de güçlü bir şekilde başlayıp devam ederseniz, kat edebileceğiniz mesafe ve sizi hedeflerinize çok yaklaştıracak adımlar karşısında kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tutumunuz büyük fark yaratacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çok fazla dondurma yemek, geç saatlere kadar oturmak ya da kanepede uzanıp televizyon seyretmek... Bunların hepsi ölçülü olduğunda sorun değildir. Ancak bunlardan herhangi birini çok fazla yaptığınızda, sağlığınız veya refahınız için iyi olmaz. Aynı şey sizi aşağı çeken biriyle vakit geçirmek için de söylenebilir. Özellikle şu anda buna maruz kalıyor olabilirsiniz. Kasıtlı olsun ya da olmasın, etrafınızdaki biri sizi olumsuz etkiliyor. O kişi sizi haksız yere eleştiriyor olabilir ya da daima karamsar bir ruh hali içinde olabilir ve bu durum sizin üzerinizde derin bir etki yaratabilir. Bir değişiklik umuduyla bu konuyu tartışmanız ya da onun etkisi altında daha az zaman harcamaya yönelmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Ciddi ya da çok az dahil olduğunuz bir iş konusunda bir şeylerin yanlış gittiğini görebilirsiniz. Ayrıca yapılması gerekenleri de açıkça görebilirsiniz. Sorun şu ki, müdahale ederseniz çok fazla sorumluluk üstlenmiş olacaksınız ve zaten yapacak çok işiniz var. Belki orta bir yol vardır. Belki siz saygılı ve cesaretlendirici bir şekilde neyin yanlış gittiğine dikkat çekerek bir başkasının işleri yoluna koymasını sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birileri kendinizle ilgili değiştirmeniz gereken bir şeyler olduğunu ima ediyor ya da belki de açıkça söylüyor olabilir. Bu, en azından kendinizi yargılanmış hissetmenize neden olabilir ve sizi neden olduğunuz gibi kabul edilmediğinizi merak etmeye itmiş olabilir. Aslında, siz zaten iyisiniz. Hepimizin iyileştirebileceği şeyler olabilir, ancak birisi size kim ve ne olduğunuzla ilgili temel bir şeyi değiştirmenizi öneriyorsa, o zaman sizinle sorunu olan kişi odur. Bunu ciddiye almayın ve kişiselleştirmeyin. Sorun sizde değil, onlarda.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Kulağa ne kadar muhteşem gelirse gelsin, bir plana dahil olmadan önce ayrıntılarını gözden geçirdiğinizden emin olun. Bu fikri sunan kişinin size gerçekten ihtiyacı olabilir ve olası olumsuzlukları göz ardı edebilmeniz için önemli noktaları biraz abartabilir. Bu, o kişinin kötü niyetli olduğu anlamına gelmez; bu sadece o kişiyi tutkunun yönlendirdiği ve sizin de dahil olmak isteyeceğinizi umduğu anlamına gelir. Yine de kendi hayrınıza olacaksa, neye bulaştığınızı tam olarak bilmeniz ve bunun için de şu anda en ince ayrıntısına kadar seçici olmanız gerekir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birinin sizin de dahil olduğunuz bir şeyi ele alış biçiminden dolayı üzgün olabilirsiniz. O kişi yanlış bir şey söylemiş veya yanlış bir şey yapmış olabilir. Belki de kötü bir karar verilmiş olabilir. Durumla ilgili hoşnutsuzluğunuzun nedeni ne olursa olsun, o kişinin nasıl biri olduğuna bakmanız gerekir. Geçmiş deneyimleri, takdir toplamaya çalışma hedefleri ve diğer pek çok unsur yapılan şeyde etkili olabilir. Bunu şefkatli bir bakış açısıyla görmeye çalışın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mümkün olduğunda, bir kişinin yaptıklarını, yaptıklarının sonucundan ziyade niyetlerine göre değerlendirmek daha iyidir. Bir şeyler ters gittiğinde veya yanlış karar vermiş gibi göründüğünde, o kişiye bakıp onu suçlayabiliriz. Son zamanlarda hayatınızdaki biri büyük bir hata yaptı. Güçlü bir adalet duygunuz olsa bile, suçlamak kolay olacaktır. Bunun yerine, yanlış gitmiş olsa da bu kişinin ne yapmak istediğini düşünmeye çalışın. Mümkünse, ona iyi niyetle yaklaşın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün aklınızdaki yeni bir projeye başlamak için iyi bir gün. Enerjiniz yüksek, yaratıcılığınız şu anda tavan yapmış olabilir. Bu iki şey bir araya geldiğinde hem iddialı hem de olağanüstü yaratıcı bir çaba ortaya çıkabilir. Beslediğiniz fikir ister bir işletme fikri, ister yaratıcı bir hedef olsun, şimdi harekete geçme zamanı. Eğer şimdi başlarsanız, başlangıçtaki engelleri nispeten kolaylıkla aşabileceğinizi göreceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ne yazık ki mükemmel değilsiniz. Özellikle de etkilemek istediğiniz biri söz konusu olduğunda, son zamanlarda yaptığınız bir iş sırasında öyle olmayı dilemiş olabilirsiniz. Ama etkileyici olmadığınızı düşündüren nedir? Çabalarınız sizin çok ama çok yüksek olan standartlarınıza uygun olmasa da, bu etkileyici olmadıkları anlamına gelmez! Başkalarının gözünde oldukça mükemmelsiniz. Kendinizi acımasızca yargılamayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aptalca risk alan biri olarak tanınmazsınız. Yeni bir şey denerken, özellikle de kaybedecek önemli bir şeyiniz varsa, çok ölçülü ve temkinli davranırsınız. Yine de şu anda, size bir tür büyük kazanç sağlayabilecek bir risk almayı düşünüyor olabilirsiniz. Yine de tereddüt ediyor olabilirsiniz çünkü risk almayı düşünmek sizin için kolay bir şey değil. Ancak, bunu düşünüyor olmanız bile başlı başına çok şey ifade ediyor. İçinizden bir ses bunun oldukça kazançlı bir bahis olduğunu söylüyor!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir arkadaş veya aile üyesinin yanlış yaptığı bir şey hakkında eleştiride bulunmak size cazip gelebilir. Bu konuda kendinizi üzgün hissediyor musunuz? Eğer hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen o kişi için en iyisini istemeniz ve ona uygulamadığı bazı iyi tavsiyeler vermiş olmanızdır. Yine de "ben demiştim" demek konusunda ölçülü olmalısınız, çünkü bunu söylemek hiçbir zaman işe yaramaz. Bunun yerine desteğinizi gösterirseniz, verdiğiniz ilk tavsiye büyük olasılıkla etkisini gösterecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugünkü mesajınız basit: Size gelen iltifatları kabul etmeye açık olun. Övgü yağmuruna tutulabilirsiniz ve evet, bunu hak ediyorsunuz. Son zamanlarda özellikle kendinizi eleştirdiğiniz için bu övgüleri hiç düşünmeden reddedebilirsiniz. Sizi öven birinin haklı olabileceği aklınıza bile gelmeyebilir. Bu övgü tam da şu anda duymaya ihtiyacınız olan şeydir, bu yüzden söylenenleri dinleyin, içinize sindirin ve kutlayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN