Sayıların gizemli oyunu! Gözlerine güvenen şöyle gelsin: 100 kişiden sadece 1 kişi bulabildi

Sayıların gizemli oyunu! Gözlerine güvenen şöyle gelsin: 100 kişiden sadece 1 kişi bulabildi

Zeka testleri hafızanızda oyun oynarken sayıların gizemi gözlerinizi şaşırtacak. Gözlerine güvenen şöyle gelsin. 960 sayısı arasındaki 690 sayısını bulabilen keskin nişancı çıkıyor. 100 kişi denedi yalnızca bir doğruyu gizli sayıyı buldu. İşte gizemli sayıların oyunu…

Zorlu zeka testleri hafızanızı zorlarken gözlerinizle de adeta oyun oynuyor. 100 kişinin deneyim sadece bir kişinin yanıtına ulaştığı bu sizi fazlasıyla zorlayacak. Birçok 960 sayısı arasında bulunan 690 sayısını bulmak neredeyse imkansız görünüyor. İşte gizemli sayıların oyunu…

SAYILARIN GİZEMİNİ KEŞFEDİN

Size vermiş olduğumuz test içerisinde satır ve sütunlarda yer alan 960 sayısı arasında 1 adet 690 sayısı bulunuyor. Bu sayıyı yalnızca keskin nişancı gözlerine sahip olanlar fark ediyor. 272 kere tekrarlanmış 960 sayısı içerisinde yer alan 690 sayısını bulmak için 12 saniyeniz bulunuyor. Gözlerinize güveniyorsanız gelin hep birlikte teste geçelim.

Zorlu zeka testi: 960 sayıları arasında gizlenen 690 sayısını buldunuz mu?

1…

2…

3…

4…

5…


10…

11…

12…

SÜRENİN SONUNA GELDİK

Eğer hala bulamadıysanız cevabı aşağıda sizinle paylaşıyor olacağız. Herkes ikinci bir şansı hak eder kendinize bir şans daha vermeyi unutmayınız.

Zorlu zeka testi: 960 sayıları arasında gizlenen 690 sayısını buldunuz mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN